AcasăMoney&PeopleFosta Dana Marijuana vă invită La Dana. Vedeta hip-hopului anilor ’90 și-a...

Fosta Dana Marijuana vă invită La Dana. Vedeta hip-hopului anilor ’90 și-a deschis un nou local și galerie de artă

 Artista a închis ultimul său spațiu dedicat muzicienilor și artistilor plastici, Hanul Artiștilor, după ce în urmă cu două luni, iubitul său și-a pierdut viața acolo, într-un stupid accident de muncă.

Daniel Burlacu, fost campionde arte marțiale, a căzut de pe o scară și s-a lovit la cap. Noul său spațiu, ce are la frontispiciu propriul nume, se află în vecinătatea Pieții Unirii, locul unde Dana Coteanu a copilărit iar părinții său au avut un atelier dedicat bijuteriilor hand made.Pe numele său Dana Coteanu, hip-hoperiță din perioada de pionierat a genului la noi în țară a moștenit pasiunea pentru artă de la părinții săi. Continuă să picteze și să cânte, noul spațiu fiindu-i deopotrivă și atelier dar și loc unde va organiza evenomente culturale.

Maia Morgenstern va fi omagiată la TIFF 2022. Marea actriță a împlinit recent 60 de ani

Dana Marijuana vă invită La Dana

”Mi-am dorit să deschid un loc în care să se cânte live și să le expun lor lucrările și mie, picturile. La Dana este pentru  oameni speciali, la propriu și fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem. Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu și locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris”, spune Dana Coteanu, astăzi gazda de La Dana.

Cum își impart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda de când sau căsătorit

Ultimele Articole