x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(10) "publicfeed"

Dana Săvuică își face măști cu aur de 24k, Connect-R cu scorțișoară!

Masca de protecție a devenit o obișnuință în toată lumea! Pe lângă asta, câteva din vedetele noastre folosesc și altfel de măști, cosmetice. Sunt un pic mai ciudate, dar care le promit acestora o sănătate viguroasă, un ten mai curat și tinerețe fără bătrânețe.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 28.10.2020, 18:25

Dacă măștile de protecție medicală sunt folosite de toată lumea, ei bine, puțini sunt cei de pe la noi ce-și fac măști cosmetice cu aur, nămol ori cafeină cu scorțișoară.

Nu doar doamnele și domnișoarele caută un ten mai curat și luminat ci și Connect-R. Pe numele său Ștefan Mihalache, solistul a început, odată cu perioada de izolare, să-și facă din când în când câte un peeling facial bază de cafeină și scorțișoară. Lăudate de specialiștii în dermatocosmetică pentru ca au nenumarate beneficii pentru ten.

Ele sunt vedetele care candidează la alegerile parlamentare! Din ring, scena muzicală și de teatru, pe scena politică

Dana Săvuică încearcă să ștergă urmele timpului folosit măști cu aur, de inspirație egipteană. Este un tratament revolutionar, intrucat pe interiorul mastii se afla o serie de electrozi care aplicati de fata activeaza sangele, il pune in miscare. Efectul de intinerire este garantat, astfel ca Botox-ul sau orice alte interventii ale chirurgiei estetice ies din discutie”,  declară Dana Savuică (50 ani).

Abia sărit de 50 de ani, Florin Petrescu a intrat în “revizie”. Interpretul lui Axinte din Vacanța Mare a început să meargă la băi și să facă împachetări cu nămol, la indicațiile medicului. ”Sunt ca nou, un pic mai atent cu sănătatea mea, și recomand tuturor, mai ales celor ce au nevoie dar consideră că nu se pretează vârsta lor cu împachetările cu nămol”, ne convinge cel ce s-a lepădat de căciula sa pentru a lăsa loc nămolului să-i întinerească tenul.

Loredana ne arată explicit secretul fermității fundului său. Îl întreține cu masaj la domiciliu!