AcasăMoney&PeopleCaz incredibil! Pilotul de raliu Daniel Onoriu a ieșit din comă după...

Caz incredibil! Pilotul de raliu Daniel Onoriu a ieșit din comă după o lună de zile

Incredibil! Daniel Onoriu a ieșit din comă după o lună de zile. Pilotul de raliu s-a aflat la Spitalul de urgență Floreasca, fiind internat în luna decembrie în stare critică, cu hemoragie internă.

Complicațiile se pare că au apărut ca urmare a unei operații de micșorare a stomacului  (gastric sleeve) efectuată la o clinică în Turcia. Imediat după internare, nepotul regretatei cântărețe de muzică de petrecere Gabi Luncă a fost indus medicamentos în comă deoarece șansele ca acesta să supraviețuiască se reduceau de la o zi la alta. Medicii principalei clinici de urgență din București au revenit ieri cu vești bune, Daniel Onoriu fiind scos din coma indusă, starea sa fiind deocamdată stabilă, iar organismul său răspunde tratamentului.

Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a intrat în afaceri la 20 de ani! ”Vă aștept la o cafea”

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a ieșit din comă după o lună de zile

Pilotul de raliul Daniel Onoriu a ieșit din comă după o lună de zile

”Daniel nu mai este în comă! Se pare că a ieșit soarele și pe strada noastră! Este doar intubat și sedat, dar este mult mai bine. Nu știm încă ce decizie vom avea în legătura cu acea clinică din Turcia care l-a «măcelărit» pe Daniel”, sunt veștile aduse de Rebeca Onoriu, verișoara pilotului de raliu și moto Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu este campion național la viteză în coastă, dar și la motociclism viteză

Pilotul (43 ani), campion național la viteză în coastă, dar și la motociclism viteză, a supraviețuit multor accidente grave, cel mai grav fiind de motocicletă. În 2006, Daniel Onoriu a fost lovit de o mașină ce nu i-a acordat prioritate. A stat nouă zile în comă deoarece a avut stomacul perforat și coste rupte. 20 de intervenții chirurgicale a avut nevoie pentru a supraviețui.

A lăsat viața de asistentă tv în România căci câștigă dublu în Ungaria. Sânziana Buruiană, diva teleshopping-ului în țara vecină

 

 

Ultimele Articole