Daniel Tudorache se suspendă din PSD. Iată reacția partidului

0
12
Daniel Tudorache se suspendă din PSD. Iată  reacția partidului

Tudorache susține că este nevinovat și spune că speră ca “justiția să facă lumină”.

 

Un ministru din Estonia a demisionat după ce a fost acuzat că a folosit mașina de serviciu în scopuri private

 

„În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat și sper ca Justiția să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol șansele reale de câștigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani și în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică”, a scris Tudorache.

 

Achizițiile lui Tudorache: diamante, excursii, haine de lux, mașini pe numele fostei soții și al menajerei

 

Procurorii DNA îl acuză pe fostul primar PSD al Sectorului 1 de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor într-un dosar penal în care a stabilit o cauțiune de un milion de euro.

 

În același dosar, fosta soție a lui Tudorache și un apropiat al acestuia trebuie să plătească, la rândul lor, cauțiuni de 200.000 de euro, respectiv 75.000 de euro.

 

Partidul Social Democrat a reacționat după anunțul DNA privind inculparea fostului primar al Sectorului 1 și spune că decizia acestuia de a se suspenda din partid este un gest de onoare. PSD nu face însă nicio precizare legat de prezența lui Tudorache pe lista PSD București la Camera Deputaților, pe poziția a doua, la alegerile din 6 decembrie.

 

„Referitor la decizia domnului Daniel Tudorache de a se suspenda din Partidul Social Democrat: Partidul Social Democrat a luat act de decizia domnului Daniel Tudorache de a se suspenda din partid. Este un gest de onoare. Suntem convinși că Daniel Tudorache va clarifica toate aspectele care îl vizează și își va dovedi nevinovăția”, a transmis PSD.