AcasăMoney&PeopleDaniela Gyorfi, despre showbiz-ul anilor ’90: ”Nu cântam pe bani, pe mâncare...

Daniela Gyorfi, despre showbiz-ul anilor ’90: ”Nu cântam pe bani, pe mâncare pentru mama”

La 54 de ani, Daniela Gyorfi este una din veteranele scenei muzicale și continuă să se promoveze senzual, chiar și după 20 de ani de când a pozat în paginile Playboy.

 Artista, colegă de generație cu Loredana ori Adrian Enache s-a reinventat mereu, trecând prin transformări fizice dar și muzicale, de la muzică ușoară la pop- rock și ajungând la muzica balcanică și de petrecere. Astăzi are o fetiță frumoasă, s-a mutat în casa mult visată, concerte pe bandă și o afacere cu partenerul său sentimental.

Uitându-se în urmă, Gyorfi se declară recunoscătoare pentru viața pe care o are și își amintește momentele grele pe care le-a traversat.

Daniela Gyorfi, despre showbiz-ul anilor ’90: ”În ‘90, era un restaurant în Floreasca unde cântam. Doar că nu cântam pe bani, ci pe mâncare

”Când m-am lansat și am luat premiul la Mamaia am realizat că abia de acum începe greul, pentru că cel mai greu este să te menții. Dacă îmi spunea cineva în 91 că voi avea așa o carieră lungă, și spectacole, și că o să fac ceea ce-mi place ar fi fost foarte greu de crezut. De-a lungul timpului am văzut nume care au ieșit peste noapte, au cântat 2, 3 ani și, după aceea, gata. Sunt mândră de ce am realizat, chiar dacă puteam face mult mai multe”, a spus Daniela Gyorfi pentru Fanatik. ”În ‘90, era un restaurant în Floreasca unde cântam. Doar că nu cântam pe bani, ci pe mâncare pentru mama”, își amintește solista despre perioada grea în care se lupta să scape de sărăcie.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.