Dare to Learn, evenimentul la care profesorii din România pot învăța abordări inovatoare de predare. Radu Szekely, președintele Fundației Dare to Learn: „Să învățăm de la cei mai buni”

0

În toamna aceasta, în București, va avea loc un eveniment educațional grandios, care se numește “Dare to Learn”. În cadrul conferinței de astăzi, care a fost dedicată acestui eveniment, Radu Szekely, președintele Fundației Dare to Learn, a explicat importanța participării profesorilor din toată țara la acest eveniment, care își propune, în special, ca dascălii să învețe abordări inovatoare de predare. Radu Szekely a afirmat că e foarte important să recunoaștem că nu știm tot, chiar dacă vorbim despre cadre didactice, să ne uităm și să învățăm de la cei mai buni.

Dare to Learn este cel mai mare eveniment de profil din Europa, conceput ca un program de formare la care sunt așteptați în jur de 3500 de participanți și peste 20 lideri globali în educație, nume de referință pentru oricine lucrează în domeniul învățării, fie în școală, fie în învățarea pe tot parcursul vieții.

Prima ediție se va desfășura timp de două zile, 25 si 26 octombrie 2024, la Romxepo, în București, și se adresează îndeosebi profesorilor și experților din învățământul preuniversitar și universitar, trainerilor din domeniul formării continue, cercetătorilor, celor care lucrează în domeniul resurselor umane în corporații sau firme, precum și specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali. Taxa de participare este de 150 de euro/persoană.

Printre speakerii globali, considerați lideri de opinie, academicieni, cercetători în leadership-ul educațional, deschizători de drumuri în ceea ce privește accesul la educație și vizionari în domeniul inteligenței artificiale, pionieri care au redefinit domeniul învățării prin idei și practici revoluționare se numără două nume de referință și de bibliografie obligatorie pentru profesorii din România și pentru oricine vrea să știe cum trebuie să facem, de fapt, să accelerăm învățarea: John Hattie și Peter Senge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.