De pe scena ”Românii au Talent”, Gigel Frone a ajuns în rândul organizatorilor de întâlniri pentru aspiranți în lumea afacerilor: ”Va aștept pe toți întreprinzătorii!”

0

Gigel Frone a ajuns în lumea organizatorilor de întâlniri pentru viitori afaceriști.

Micuțul chitarist ce a ajuns în finala de la ”Românii au Talent” din 2012, a încetat să-și câștige existența cu chitara în brațe. Din lipsă de evenimente, cel supranumit ”mariachi de România”, în urma aparițiilor sale în sombrero mexican la show-ul de televiziune sus amintit, Frone se recomandă organizator de evenimente ce-și propune să conecteze viitori afaceriști. Gazdă într-un hotel din centrul Capitalei pentru astfel de întâlniri, Frone (56 de ani) este și speaker.

 

De pe scena ”Românii au Talent”, Gigel Frone a ajuns în rândul organizatorilor de întâlniri de afaceri!

”Am un proiect unde o să țin un discurs despre cum se lansează firme, despre cei care vor să își lanseze proiecte. O sa mai fie muzică usoaă, o să fie si o prezentare de modă. Asta vreau să fac. Va aștept pe toți întreprinzătorii afaceriști, cât și acționari la programul proiectului meu”, lansează invitația cântărețul care, până la 56 de ani, nu prea a dovedit fler în lumea afacerilor.

Frone se luptă să găsească bani pentru a începe filmările la primul său film intitulat ”Viață dublă” (proiect după un scenariu propriu) și speră să găsescă un investitor pentru a dezvolta propria agenție de modeling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.