”Românii au talent” și în 2024! Când începe emisiunea lider de audiență a Pro Tv

Mai este puțin și începe un nou sezon al talent show-ului ”Românii au Talent”. Preselecții au avut loc și s-au găsit mulți concurenți spectaculoși caré să uimească audiența concursului care și anul acesta pune la bătaie un premiu de 120.000 de euro.

Nu mai e mult până pe data de 9 februarie când ”Romînii au talent” se întoarce cu un nou sezon în programele Pro TV. Gazdele sunt neschimbate: Pavel Bartoș și Smiley sunt prezentatoriii concursului iar juriul este format din  Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu şi actorul Dragoş Bucur.

”Românii au talent” și în 2024! Când începe emisiunea! Sezonul 13 a fost câștigat de Rareș Prisăcariu, copilul care a uimit juriul și publicul dar a stârnit și controverse. Origininalul copil de doar șapte ani cu o capacitate excepțională de memorare a ajuns direct în finala talent-show-ului unde a primit trofeul și 120.000 de euro. Următorii clasați au fost acrobații ucraineni Olya și Valera iar tot pe podium s-a aflat și Oleg Spânu, pe locul trei.

Premiul de originalitate la ”Românii au talent” 2023 i-a revenit indianului devenit viral pe plaj global grație canalelor social media, Sandip Brahamin care a primit și un cec de 10.000 euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed