Vă mai aduceți aminte de Gigel Frone, chitaristul de la ”Românii au talent”? Cântă într-o florărie de lux și se lasă ”închiriat” pe post de cupidon romantic

Micuțul chitarist cu sombrero lansat la ”Românii au Talent” (Pro Tv) s-a orientat în către o florărie de lux, unde, respectând mijloacele de protecție socială impuse, le cântă discret clienților cu scopul de a-i inspira în alegerea unui cadou cât mai romantic.

Inedit mod de a rămâne în atenția publică și de a avea un venit în plus în acestă perioadă critică pentru cântăreți, Gigel Frone (51 ani)  întâmpină fiecare client care trece pragul principalului magazin de cadouri și cutii cu trandafiri din București câte o strofă, un cântecel .Pe perioada stării de urgență a pus și el umărul la ridicarea moralului fanilor săi și a susținut un maraton muzical ce a durat o noapte întreagă. Un fel de ”Live din magazinul de cadouri”, după modelul un pic mai celebrilor săi colegi din  breasla muzicală, staruri care au concertat din propriile studiouri ori de acasă.

 

Gigel Frone se oferă  de ”închiriat” pentru a face atmosferă la întâlniri romantice

Lui ”Mariachi de România”, așa cum a fost supranumit,  pandemia i-a oprit micuțulului ajuns în semifinala popularului concurs de televiziune (1,60 metri) șansa de a ajunge, cu adevărat mare. În calitatea sa declarată de regizor producții filme de epocă și consilier de imagine, Frone s-a luptat să găsească bani pentru a începe filmările la primul său film intitulat ”Viață dublă”  (după un scenariu propriu).

Însă schimbările sociale l-au reîntors la ce se pricepe cel mai bine, etertainmentul, așa că fostul cântăreț ambulant Gigel Frone și-a găsit loc bun printre cadouri. El însuși fiind închiriat pe post de ”surpriză” muzical pentru a face atmosferă la înmânarea unei cutii cu trandafiri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed