David Popovici habar n-are câți bani are în cont! ”Nu vreau să știu, să mă influențeze asta”

Fără îndoială sportivul anului 2022 în România și unul din primii 10 în Europa, David Popovici continuă să țintească sus, la noi medalii de aur.

Puștiul devenit model pentru mulți tineri români, campionul mondial David Popovici (18 ani) străbate Capitala cu trotineta, bicicleta ori metroul și nicidecum cu limuzină, așa cum au fost zvonuri ce l-au supărat teribil pe sportiv.

David Popovici: ”Odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap”

”Este adevărat, tata poate să confirme. Nu vreau să știu câți bani fac pe lună, ce bonusuri primesc, care-i valoarea poremiilor din înot tocmai pentru că nu vreau să mă influențeze. Tata știe. Odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap, poate m-ar face să mă schimb în vreun fel. Tocmai de asta aleg să nu ştiu. O iau pas cu pas şi încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult, pentru că în curând voi fi nevoit să ştiu şi să-mi văd de viaţa de adult”, a recunoscut David Popovici la evenimentul de prezentare al parteneriatului  pe care l-a semnat cu un cunoscut brand bancar, sponsorul său pe următorii patru ani.

David Popovici habar n-are câți bani are în cont!

Elev în clasa a XII-a, campionul mondial și european la probe de înot, David a fost recompensat de statul român cu 200.000 de euro pe lângă retribuția pe care o primește de la clubul sportiv la care este legitimat.A mai primit și un bonus din partea Ministerului Sporturilor medaliile ce l-au transformat în campion mondial atât la 200 cât și la 100 de metri liber.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed