x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3149
string(16) "instant-articles"

De 1 Decembrie, vom mânca fasole cu ciolan DIN IMPORT! Aprope toată vine din Africa

Anul acesta, de 1 Decembrie, mâncăm fasole cu ciolan de la alții. Și nu este o glumă. Peste 80% din fasolea pe care o gătim vine din Africa și America, însă nici la capitolul carne nu strălucim.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.11.2019, 23:09

 

Pesta porcină îi obligă pe procesatori să importe carcase din Olanda, Germania, sau Belgia, pe care dau cu 40% mai mult ca acum 6 luni, scrie ProTV. 

Fasolea cu ciolan este vedetă de Ziua Națională, iar românii poftesc la ea în fiecare an.

„În primul rând, trebuie să ne asigurăm că avem o fasole bună, să o punem la înmuiat, să se hidrateze. Apoi, îi dăm un clocot, o fierbem să ajungem la consistența pe care o dorim și să o amestecăm cu mixul de ingrediente pe care îl facem. Noi aici folosim un sos de roșii pe care îl facem de mâna, o ceapă albă și câteva bucățele de anason, care îi dau gustul acesta de iarnă”, spune chef Vlad Ciomaga.

Din păcate o să gătim din ce vom cumpără de la alții.