De 1 Decembrie, vom mânca fasole cu ciolan DIN IMPORT! Aprope toată vine din Africa

 

Pesta porcină îi obligă pe procesatori să importe carcase din Olanda, Germania, sau Belgia, pe care dau cu 40% mai mult ca acum 6 luni, scrie ProTV. 

Fasolea cu ciolan este vedetă de Ziua Națională, iar românii poftesc la ea în fiecare an.

„În primul rând, trebuie să ne asigurăm că avem o fasole bună, să o punem la înmuiat, să se hidrateze. Apoi, îi dăm un clocot, o fierbem să ajungem la consistența pe care o dorim și să o amestecăm cu mixul de ingrediente pe care îl facem. Noi aici folosim un sos de roșii pe care îl facem de mâna, o ceapă albă și câteva bucățele de anason, care îi dau gustul acesta de iarnă”, spune chef Vlad Ciomaga.

Din păcate o să gătim din ce vom cumpără de la alții.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed