De ce nu acceptă tatăl lui Dani Oțil niciun ajutor de la fiul său! Ce motiv are

 De aproape 20 de ani, Dani Oțil este una din vedetele  de televiziune cu cele mai multe ore petrecute în direct.

La 43 de ani încă rezistă cu brio programului  de matinal timp de cinci zile în aproape fiecare săptămână, nu mai pui evenimentele pe care le prezintă în weekenduri, campaniile la care este invitat, dar și munca zilnică la propriile localuri.

Oțil este coacționar la un conchet restaurant din nordul Capitalei, la o cafenea în Parcul Regele Mihai I (fostul Parc Herăstrău), dar și la o rețea națională de săli de sport proaspăt intrată pe piața românească.

Are un salariu bun de la Antena 1 (circa 10.000 de euro) și are venituri generoase din afacerile sale însă, ori de câte ori a încercat să-și ajute părinții, s-a lovit de refuzul acestora, în special al tatălui său care nu concepe să primească orice formă de ajutor.

”Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar. Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Radu Țibulcă.

Părinții vedetei matinalului Antena 1 locuiesc în continuare la Reșița, orașul lor de origine.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri