AcasăMoney&PeopleDe ce nu mai vrea Pepe să se întoarcă în televiziune.”Nu se...

De ce nu mai vrea Pepe să se întoarcă în televiziune.”Nu se justifică financiar”

Pepe, una dintre vedetele Antena 1 nelipsite în ultimii 10 din proiectele de anvergură ale postului, a decis o pauză  pentru a se concentra la propriile sale proiecte online. Solistul a refuzat noile propuneri venite din parte postului preferat dar și din partea alor televiziuni, socotindu-le nepotrivite și prost plătite.

”Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, spune Pepe care, recent, a refuzat să fie unul dintre jurații  emisiunii ”Splash! Vedete la apă” deoarece filmările show-ului   se suprapuneau cu proiectele personale.

Lora a adoptat o ursoaică de circ. Betsy a stat în America și are probleme căci a mâncat mult fast-food

M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (emisiunea sa de pe YouTube)”, a mai spus Ionuț Pascu alias Pepe (42 de ani), care a recunoscut că nu mai are contract cu Antena 1 dinainte de pandemie și nici nu vrea să semneze cu altă televiziune.

Printre emisiunile pe care le-a prezentat ori a fost participant permanent s-au numărat: ”Next Star”, ”Te cunosc de undeva”, ”Splash!Vedete la apă” ori ”Națiune te cunosc” (Prima TV), ”Îndrăgostește-mă de tine” (Acasa TV).

Locul în care va fi înmormântat Ion Ţiriac după moarte. Vor fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane

Ultimele Articole