De ce sa alegi de sarbatori cosurile cadou de la FineStore.ro

Fie ca sunt oferite in semn de apreciere de catre companii angajatilor,  partenerilor sau clientilor sau sunt puse in Ajun de Craciun sub brad pentru cei dragi, cosurile cadou de sarbatori se numara printre cele mai populare daruri, acestea devenind o traditie in ultimii ani. In 2021, FineStore.ro, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice, are deja pregatite peste 100 de cosuri cadou pentru cei care vor sa-si impresioneze colaboratorii, membrii familiei ori prietenii buni cu un dar aparte de Craciun.

Cosurile cadou de la FineStore.ro contin produse atent selectate de catre specialistii celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice, provenind  de la branduri renumite pentru rafinament si excelenta, precum bauturi fine, produse traditionale, dar si selectie de cafele cu gust intens si ceaiuri aromate. Nu lipsesc din aceste cosuri cadou nici instrumente de scris din gama de lux, ceasuri sau accesorii pentru bauturi, dar si multe alte surprize.

Produse originale, preturi mici, livrare rapida

Toate produsele comercializate de FineStore.ro sunt 100% originale. De aceea, nu va fi greu sa gasesti in oferta celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice branduri precum Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, A.H. Riise, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, Dos Cortados, Xiaman Mezcal sau Alfonso.

Pe langa oferta variata de produse, de sarbatori, FineStore.ro vine in intampinarea nevoii clientilor cu preturi mici. Iar, la comenzi de peste 199 de lei, livrarea este gratuita. Clientii celui mai mare magazin online de bauturi alcoolice au la dispozitie si livrare la adrese multiple, de un real folos atunci cand sunt achizitionate mai multe cadouri simultan.

Pana si modul de prezentare a produselor este o preocupare a FineStore.ro, toate cosurile cadou benefiind de un ambalaj unic si elegant. De asemenea, cosurile de Craciun pot fi personalizate cu o felicitare ce va contine mesajul expeditorului. Important este insa ca, in aceasta perioada, destinatarul sa se asigure ca face comanda in timp util. In mod normal, livrarea este rapida, in una-doua zile lucratoare, exceptand perioadele aglomerate.

Motivele pentru care clientii aleg cosurile cadou de la FineStore.ro de sarbatori sunt cel mai bine expuse de ei insisi pe pagina de Facebook:  “Am plasat mai multe comenzi la FineStore.ro. Totul a decurs foarte bine, produsele au fost livrate rapid si bine ambalate, ca sa nu se deterioreze la transport. Intr-un cuvant, sunt foarte multumita si voi mai reveni cu alte comenzi la ei!”, „Recomand cu toata increderea. Produse identice cu ce am consumat si in afara tarii. Impachetate cu grija, expediate rapid!”, „Profesionisti si prompti! De cand am descoperit FineStore.ro este mult mai simplu sa comand produsele care-mi plac, mai ales datorita faptului ca, spre deosebire de alti distribuitori online, aici gasesc tot ce am nevoie. Avantaje: in primul rand, preturile sunt mai mici decat cele din market. E mult mai simplu online, mai ales pentru ca nu mai sunt nevoit sa le transport din market in portbagaj si apoi din portbagaj in casa”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed