De ce să folosești un corset modelator de la Clessidra

Nu mai este nici un secret despre acele corsete care te ajută să ai o talie perfectă. Sunt utilizate de către femei și chiar de bărbați încă din cele mai vechi timpuri, diferența o face însă materialul din care sunt concepute. Cu mulți ani înainte aceste corsete erau fabricate din materiale foarte rigide, renumit fiind oțelul. Nu erau deloc confortabile și chiar dăunătoare sănătății, deoarece exercitau o presiune mare asupra stomacului și organelor interne, uneori provocau răni la nivelul abdomenului, fapt pentru care duceau la slăbirea imunității și fertilității. Însă de dragul frumuseții și pentru a avea o talie de viespe, femeile își sacrificau sănătatea. Există o întreagă istorie interesantă despre aceste corsete. Însă, anii au trecut, tehnologia a evoluat, iar în epoca contemporană aceste corsete nu mai sunt dăunătoare sănătății, din contră, mult mai flexibile, confortabile și mai practice.

Menționăm aici gama de corsete Clessidra, care de câțiva ani buni au devenit printre cele mai utilizate articole vestimentare atât de publicul larg, cât și de persoanele publice din showbizul românesc.

 

Care sunt beneficiile corsetelor de la Clessidra

 

În primul rând aceste corsete de la Clessidra sunt fabricate din latex și non latex, deci nu sunt deloc inconfortabile. În al doilea rând sunt speciale pentru modelarea taliei, cât și pentru corectarea poziției spatelui. În plus, corsetele sunt pe diverse grade de compresie, deci te vei putea mișca în voie atunci când le porți.

 

Dorești să pierzi din greutate?

 

Bazele unor kilograme potrivite în raport cu vârsta și înălțimea sunt cu siguranță un stil de viață sănătos și exerciții fizice. Alimentația este componenta esențială din orice dietă. Însă nu contează doar ce mănânci ci și cât mănânci. Prin comprimarea stomacului în siguranță, un corset de la Clessidra poate reduce cantitatea porțiilor de mâncare, făcându-le mai mici.

În plus, prin termosudație centimetrii din talie se vor pierde, dar în același timp, prin transpirație vom elimina și toxine ori aceste aspecte ajută la procesul de termogeneză al organismului. Acest lucru ajută și la tonifierea musculaturii.

 

Scapă de durerile de spate

 

Găsim în gama de produse Clessidra și corsete speciale pentru persoanele sedentare care stau mult la birou sau cele care stau un timp îndelungat în picioare. Acestea au rolul de a îmbunătăți postura deoarece mențin coloana vertebrală în poziție dreaptă. Corsetele elimină tensiunea mușchilor și durerile din zona spatelui.

Pentru femeile care tocmai au născut și doresc să-și recapete talia de dinainte există corsete pentru perioada post natală.

Nu lipsesc de aici nici corsetele pentru uz zilnic care pot fi purtate sub haine fără a fi observate. Inclusiv la o petrecere în care îți dorești să porți o rochie pe corp, acestea vor scoate talia în evidență fără a fi inconfortabile și vizibile.

Aceste corsete vin cu beneficii majore atât pentru pierderea centimetrilor din talie și a tonifierii, cât și pentru o postură corectă și fără dureri. Combinate cu o alimentație corectă, exerciții fizice, rezultatele nu vor întârzia să apară. Prețurile sunt accesibile pentru fiecare buzunar și le regăsești într-o gamă variată.

 

Descoperă întreaga gamă de produse pe clessidra.ro.

Date de contact

[email protected]

0730.612.141 / 0752.094.324

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed