AcasăMoney&PeopleGest incredibil! De ziua sa, Bănică Jr. și-a făcut apariția la cimitir

Gest incredibil! De ziua sa, Bănică Jr. și-a făcut apariția la cimitir

Gest incredibil, chiar de ziua sa de naștere! Ștefan Bănică Jr. și-a făcut apariția la o ceremonie funerară, omagiu impresionant adus unui bun prieten trecut în neființă.

În ziua în care a împlinit 55 de ani, artistul s-a rupt de valul de urări aniversare, mesaje care, față de alți ani, nu l-au emoționat. Și asta dintr-un motiv serios, unul chiar tragic, pierderea unui vechi camarad, omul de afaceri Șerban Berger, care a fost condus chiar de ziua artistului pe ultimul drum.

Deși nimeni nu se aștepta să-l vadă la Cimitirul Catolic, artistul fiind scuzat de aniversarea sa, Ștefan Bănică a venit la ceremonia funerară lăsându-i pe toți muți de uimire, chiar emoționați până la lacrimi.

De ziua sa, Bănică Jr. și-a făcut apariția la cimitir. Gestul său a emoționat până la lacrimi!

Ștefan Bănică Jr. nu a uitat momentele frumoase petrecute alături de prietenul său bun, alături de care a călătorit mult, și a insistat să-și ia rămas bun preț de câteva minute. Artistul, care fost însoțit de agentul său concertistic, a venit cu un frumos buchet de flori.

Bănică Jr. și-a făcut apariția la cimitir! De ziua sa, când mii de admiratori l-au urat personal ori pe paginile sale de socializare, și mai mult de două mii de prieteni i-au cântat  aseară ”La mulți ani!” la petrecerea sa concertistică aniversară (găzduită de o mare berărie din nordul Capitalei), Ștefan Bănică Jr. nu a putut să-și ascundă tristețea, dedicându-i celui trecut în neființă versurile răvășitoare ale cântecului ”Vremea trece, vremea vine”.

Gabi Luncă omagiată de familia sa printr-o afacere. Fiica sa intenționează să ridice un azil ce va purta numele ultimei regine a muzicii lăutărești

Ultimele Articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.