”Delia este cel mai bogat artist din România!” Ce vedetă, prieten al solistei, a spus asta

”Delia este cel mai bogat artist din România”, este părerea lui Dani Oțil, prieten bun al artistei, amândoi fiind colegi la X-Factor.

”Dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, de la «iUmor», «X Factor», banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România”,  spune matinalul de la Antena 1 care nu înțelege de ce, la așa bănet s-a bucurat de o pereche de ”crocși”. Papuci pe care  solista i-a luat lui Oțil din garderobă și nu i-a mai înapoiat. ”S-a bucurat la 2 ”crocși” care au costat 180 de lei. Filmam pentru «X Factor» ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a mai spus Dani Oțil, invitat la iUmor, unde a dat ochii și de blondina ce a făcut o reală avere în cariera sa, începută acum peste 20 de ani. În special din muzică (drepturi de autor, concerte) dar și televiziune și contracte publicitare.

A început Săptămâna Mare. 10 filme de văzut cu familia de Paște

 

Dani Oțil: ”Delia este cel mai bogat artist din România!”  Solista a plătit avansul pentru un penthouse de 3 milioane de euro

Cât despre soțul artistei, la afacerile căruia a făcut referire Dani Oțil, Răzvan Munteanu este unul dintre cei mai importanți investitori români de pe piața criptomonedelor. Răzvan mai este acționar la un club în Centrul Istoric și se ocupă și de cariera soției sale. ”Mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanța și numărul unu în top”, a spus Răzvan care are investiții importante și în imobiliare. Anul trecut, Delia și Răzvan au plătit avansul pentru un penthouse care se va afla pe un turn aflat în construcție, în zona de nord a Capitalei. Penthouse-ul, poziționat pe etajele 19 și 20 (ale blocului turn ce va avea 77 m înălțime), va fi una dintre cele mai scumpe locuințe ale Capitalei, evaluată la circa 3 milioane de euro.

Chef Cătălin Scărlătescu vinde și cozonaci! Cât ajunge să coste unul după rețeta sa specială

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed