Delia renunță la show-urile de televiziune! ”Îmi dau demisia!” Peste 100.000 de euro încasează pe sezon

Delia vrea să renunțe la show-urile de televiziune după 10 ani în banca juraților. Solista este una dintre vedetele scenei muzicale cele mai bine plătite pentru participarea la X Factor, alături de Ștefan Bănică Jr., Loredana și Florin Ristei, dar și iUmor, cu circa 100.000 de euro pe sezon.

Motivul invocat de solista care recent a împlinit 40 de ani, este că se confruntă cu probleme de sănătate descoperite în urma unui control de rutină. Delia suferă de afecțiuni serioase ale coloanei vertebrale și asta din cauza statului prea mult în poziții incorecte, în multele ore de filmare. ”Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos”, s-a plâns solista urmăritorilor săi din mediul online.

Scandal în muzica populară. Două cunoscute soliste și-au dat întâlnire la tribunal. Care este sunt acuzațiile

Delia renunță la show-urile de televiziune! ”Îmi dau demisia!”

Delia renunță la show-urile de televiziune! Îmi dau demisia!” Peste 100.000 de euro încasează pe sezon

Antena 1 plătește mulți bani pentru a o avea pe Delia în galeria vedetelor postului, alături de Loredana și Ștefan Bănică Jr. Porivit informațiilor din presă, onorariul artistei pentru cele două show-uri de mare audiență este de circa 100.000 de euro, la care se adaugă și banii de pe urma concertelor sale.

Fiecare apariție a nonconformistei artiste nu este deloc ieftină, Delia& trupa sa încasează circa 20.000 de euro pe un show.

Soțul Denisei Tănase tranzacționează apartamente în Dubai:”Am depășit suma de 100 de milioane de euro”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed