AcasăMoney&PeopleInna are un iubit de milioane! Deliric și-a deschis propriul magazin în...

Inna are un iubit de milioane! Deliric și-a deschis propriul magazin în buricul Capitalei!

Răzvan Eremia este cunoscut iubitorilor de hip-hop drept Deliric. Însă mult mai cunoscut tinerilor români este brandul său vestimentar, care nu are legătură cu muzica sa, o afacere de milioane de euro anual.

O poveste de succes ce a plecat în 2011 de la o tarabă, la un festival bucureștean și s-a dezvoltat mult datorită magazinului online. După ce a ajuns la o cifră anuală de afaceri ce bate milionul de euro, Deliric a decis să-și deschidă și un magazine, chiar în buricul Capitalei, pe Calea Victoriei. Artistul se va concentra și pe viitor pe vânzările online, acolo unde a devenit foarte popular, actualmente brandul său fiind preferatul adolescenților români, cu mult înaintea unor mărci consacrate la nivel mondial.

Decizie istorică în lumea muzicală! Paul Ciuci a rămas fără Compact

Inna are un iubit de milioane! Deliric și-a deschis propriul magazin în buricul Capitalei

”Brandul a fost prima oară public în 2012,  pe 4 mai, de ziua mamei mele. Făceam hip-hop de 15 ani iar părinții mei m-au văzut pentru prima oară pe scenă atunci, la Festivalul Street Heroes, în Parcul Tineretului. Atunci am expus public, într-un mic magazin improvizat s-a materializat pentru prima oară viziunea mea despre un viitor mai bun al street wear-ului din România. Nu îmi vine să cred cât de mult a crescut acestă piață de atunci și cât de binecuvântați  suntem să creștem alături de ea”, spune Deliric care vinde tricouri, șepci și hanorace de sute de mii de euro anual. Deliric a început cu vânzarea a trei produse și, în prezent, are disponibile în magazin circa 300 de produse (tricouri, hanorace, șepci, accesorii și genți).

Anca Serea a fost sancționată de poliția locală din cauza gunoiului. Va plăti și costurile salubrizării!

Ultimele Articole