DEMISIE în Ministerul Sănătății. A plecat fără să ofere o explicație

0
12
DEMISIE în Ministerul Sănătății. A plecat fără să ofere o explicație

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, a demisionat din funcție. Informația a fost confirmată chiar de el, după ce în presă au apărut diverse informații despre această decizie.

Oprea nu a ținut să spună și care au fost motivele demisiei, însă a avut cuvinte frumoase despre Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății. Fostul purtător de cuvânt a ocupat această funcție pentru puțin timp, din luna ianuarie a acestui an.

„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează, îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care și l-a asumat cu curaj.

Noi ne revedem aici, în curând, cu primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România, pe care-l voi publica la Polirom, și cu un podcast pe același subiect. Keep in touch!”, a spus Bogdan Oprea, pe pagina sa de Facebook.