Fotbaliștii naționalei Dennis Man și Florin Tănase pe urmele lui Ronaldo și Beckham /FOTO

Vreți să vă îmbrăcați precum Dennis Man și Florin Tănase? Pe urmele lui Ronaldo și Beckham, doi dintre cei mai talentați tineri fotbaliști ai naționalei de fotbal a României s-au lansat în lumea modei.

Până să ajungă atât de celebri încât să se îmbogățească doar din vânzarea tricourilor sub care joacă, cei doi au mers pe mâna iubitelor lor și așa s-au ”născut” două buticuri vestimentare de succes, cu vânzări în special online. Alături de cea care i-a devenit recent soție, creatoarea de modă Medeea Turcescu, jucătorul FCSB, Tănase (cu o cotă de piață de 5 milioane de euro, conform Transfermarket), cei doi au deschis brandul ”ME.DE. Clothing”.

Anna Lesko, fără lenjerie, pe platoul de filmare. Asigură audiența debutului emisiunii ”Splash! Vedete la apă”

Până când va vinde tricouri cu semnătura sa, fostul golgheter de la FCSB, actualmente jucător la Parma, Dennis Man (22 ani, FOTO) și iubita sa dețin brandul fashion ”Signed 98”, titulatură inspirată de anul de naștere al atacantului. Însuși fotbalistul și iubita sa s-au transformat în modele pentru colecțiile Street Wear personalizate.

Fotbaliștii naționalei Dennis Man și Florin Tănase pe urmele lui Ronaldo și Beckham

Man și Tănase au ales să meargă pe drumul de succes în industria vestimentară deschis de ”granzii” Beckham și Ronaldo, care câștigă zeci de milioane vânzând haine cu numele și numerele lor de pe tricourile sub care au cunoscut faima. Fostul mare star al fotbalului, David Beckham a semnat un bănos contract cu un mare producător vestimentar pentru ca numele său să fie brodat pe piese de lenjerie intimă (chiloți, boxeri, dar și maiouri, tricouri ori pijamale). Și Cristiano Ronaldo și-a lansat propria linie de lenjerie, CR7.

Teo Trandafir, adevărul surprinzător despre despre banii pe ce i-a câștigat în cariera sa: ”Și eu mă întreb ce am făcut…”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri