AcasăMoney&PeopleAnna Lesko, fără lenjerie, pe platoul de filmare. Asigură audiența debutului emisiunii...

Anna Lesko, fără lenjerie, pe platoul de filmare. Asigură audiența debutului emisiunii ”Splash! Vedete la apă” /FOTO GALERIE

Anna Lesko, fără lenjerie, în direct! A asigurat succesul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, care va debuta în acest weekend.

Antena 1 a apelat la veterana pictorialelor provocatoare, care a împlinit 42 de ani cu aceleași forme ca la debutul său. Lesko este co-prezentatoare a emisiunii ”Splash! Vedete la apă” care va fi difuzată mâine și poimâine (de la orele 20.30). Producătorii show-ului estival au considerat că nu e de ajuns galeria de vedete care vor evolua în costume de baie și au ”activat-o” pe nonconformista și lipsita de inhibiții Anna Lesko, care nu ratează prea multe ocazii pentru a-și etala formele.

Anna Lesko, fără lenjerie, pe platoul de filmare

Reginele muzicii noastre, Loredana, Andra și Delia locuiesc în adevărate palate. Imagini EXCLUSIVE din castelul ”Aguridei”

Anna Lesko, fără lenjerie, pe platoul de filmare al emisiunii ”Splash! Vedete la apă”

Anna Lesko, fără lenjerie. La filmările ce au avut loc la un bazin olimpic din Bacău, solista basarabeancă a îmbrăcat o rochie cu un decolteu generos și o crăpătură la fel de mare de la picior, care ar fi trebuit să ”întâlnească” lenjeria intimă, Surpriză, acesta a lipsit, după cum lezne se vede. Mai mult, după o mișcare bruscă, aproape circulară, Lesko a lăsat liberă vedere la șezutul său, fapt ce a încins imaginația celor cei urmăresc postările pe contul de socializare, iar mesajele au curs lanț.

Printre frumoasele care vor concura la noua ediție a „Splash! Vedete la apă”, emisiune care a lipsit din grila Antena 1 timp de șase ani)  se numără Otilia Bilionera, Margherita de la Clejani, Dj Harra și Natalia Duminică.

Astăzi cea mai bine plătită vedetă din muzică, Smiley a făcut primii bani vânzând pepeni

Ultimele Articole