AcasăMoney&PeopleReginele muzicii noastre, Loredana, Andra și Delia locuiesc în adevărate palate. Imagini...

Reginele muzicii noastre, Loredana, Andra și Delia locuiesc în adevărate palate. Imagini EXCLUSIVE din castelul ”Aguridei”

Multe din colegele lor din brașa muzicală, au case mult mai extravagante. Însă, în cazul celor mai populare soliste din România, un lucru e sigur. Loredana, Andra și Delia și-au câștigat locul în preferințele publicului și confortul în care locuiesc din munca proprie.

Astea sunt palatele reginele muzici noastre pop!

Andra a locuit într-un apartament de două camera, cu Măruță, apoi într-unul de patru, o frumoasă vilă la Cernica, apoi la Pipera. În cele din urmă, anul acesta s-au mutat într-o casă ce le întrece pe precedentele, în Băneasa. Mai mult, soțul său muncește la propriul bloc de locuințe. A inițiat documentația de urbanism în vederea deschiderii șantierului pentru blocul ce va avea regimul de înălțime  de 19 m (subsol-parter -4 etaje -etajul 5 restrâns, probabil viitorul său penthouse). Terenul alocat construcției, al cărei proiect a primit apobările din partea autorităților locale, are suprafața de 1000 mp.

Astăzi cea mai bine plătită vedetă din muzică, Smiley a făcut primii bani vânzând pepeni. ”Hai la pepeni, neamule!” a fost primul său ”refren”

Reginele muzicii noastre, Loredana, Andra și Delia locuiesc în adevărate palate, pe măsura celebrității lor

De când s-a măritat cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, Delia a locuit numai la ultimul etaj. Nu-i de compătimit căci își desfășoară viața într-un penthouse din aproapierea Lacului Herăstrău, una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureștiului. Nu va sta prea mult aici deoarece visul Deliei, de a se muta cât mai aproape de cer, este pe cale să se îndeplinească. De la anul, când noul penthouse va fi gata, Delia va privi orașul de la o înălțime record pentru locuințele din acest oraș, etajele 19 și 20 ale unui bloc aflat în construție situate în zona Parcului Verdi. Unde vor fi cele mai scumpe apartamente din București. Prețul unei astfel de locuințe pleacă de la un milion de euro.

Având în vedere longevitatea sa profesională, Loredana este cea mai avută solistă din showbiz-ul autohton. Și totuși, preferă o vilă decentă, într-o zonă liniștită, situată în zona Zoo Băneasa, împrejmuită de ziduri înalte care să-i confere intimitatea mult dorită când ajunge acasă. Casa are la bază un proiect unic, original, seamănă cu un mic castel.

Marele tenor Jose Carreras va cânta în duet cu Laura Bretan. A fost cucerit de vocea solistei româno-americană

Ultimele Articole