AcasăMoney&PeopleAstăzi cea mai bine plătită vedetă din muzică, Smiley a făcut primii...

Astăzi cea mai bine plătită vedetă din muzică, Smiley a făcut primii bani vânzând pepeni. ”Hai la pepeni, neamule!” a fost primul său ”refren”

Fără îndoială, Smiley este solistul cu cele mai mari venituri de la noi, din activitatea artistică.

Star de televiziune, actor, compozitor și producător muzical, în fruntea unei companii cu o cifră anuală de afacere peste un milion de euro, drumul lui Smiley -alias Andrei Tiberiu Maria- către succes, implicit cel financiar, a fost unul lung. Și a început unde nimeni nu s-ar fi așteptat: la piața agroalimentară.

Inna, cântăreața româncă de 15 milioane de dolari

Smiley a făcut primii bani vânzând în piață agroalimentară. ”Hai la pepeni, neamule!” 

 Vocea lui Smiley s-a auzit prima oară, nu de de o scenă ori la radio, ci într-o piață din Pitești. ”Vând pepeni!”, ”Hai la pepeni, neamule!” striga din toți rărunchii puștiul Smiley, în încercarea de a promova recolta de pepeni al unui văr din partea mamei sale. De la taraba de la piață, solistul care astăzi face bani dintr-o polivalență de activități, imagine, cântat ori producție muzicală, a trecut la curățenie în casă, fiind recompensat pentru asta constant de părinții săi. ”Primii bani i-am avut făcând curat în casă şi ai mei îmi mai dădeau câte ceva și din vânzarea de pepeni în piaţă, cu un văr de-al mamei.  Acesta a fost şi primul contact cu publicul, pentru că se mă urcam pe grămada de pepeni și strigam”, dă din casă Smiley.

Smiley despre primii bani din muzică: ”La 15 ani luam un milion de lei vechi pe un negativ instrumental”

Smiley s-a lansat în lumea artistică în urmă cu 21 de ani în trupa SIMPLU, alături de care a făcut istorie cu cinci albume premiate cu “Discul de Aur”. ”Apropierea de muzică s-a produs natural, ai mei mi-au cumpărat o chitară. Acesta a fost începutul drumului meu și momentul de bucurie supremă de care îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Pe la 15 ani, când mama mi-a cumpărat un calculator, am început să fac instrumentale pentru diverse trupe și așa au apărut și primii bani. Îmi amintesc că luam cam 1 milion de lei vechi pe un instrumental”, își aduce aminte artistul.

Un bulgar, cel mai tânăr miliardar din lume. Aplicația sa de brokeraj online i-a adus 3,5 miliarde de dolari

Ultimele Articole