DENT ESTET își consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea clinicii stomatologice DentaLife

  • Grupul DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 18 clinici stomatologice în 9 mari orașe din România
  • Situată în Centrul Capitalei, clinica DentaLife oferă servicii medicale integrate într-un cadru modern, atât pentru adulți, cât și pentru copii
  • DENT ESTET va continua să investească în digitalizarea noii clinici pentru a oferi pacienților cea mai nouă tehnologie și cele mai bune servicii, atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente medicale

DENT ESTET va investi în dezvoltarea echipei medicale din cadrul noii clinici și în perfecționarea profesională a medicilor prin politica de sharing și mentorat care caracterizează cultura organizațională a liderului pieței de stomatologie.

Investiții continue pentru tehnologizarea noii clinici DENT ESTET

Grupul DENT ESTET va continua investițiile în tehnologizarea serviciilor în cea de-a 8-a clinică din București, situată în Bulevardul Dimitrie Cantemir 1, în zona Piața Unirii, care va oferi același nivel de digitalizare existent în toate celelalte clinici din portofoliul DENT ESTET.  Astfel, tot mai mulți pacienți din București pot accesa beneficiile oferite de stomatologia digitală, printre care acuratețe în diagnosticare, reducerea senzației de durere și disconfort, rapiditate în execuția lucrărilor.

Suntem încântați de acest nou pas al parteneriatului care ne leagă deja de mai bine de șase ani. Este de admirat forța cu care DENT ESTET s-a dezvoltat în ultima perioadă, ca urmare a unui nivel foarte ridicat de implicare și dedicare a  echipei de management care se află în spatele acestui grup. Prin accesarea serviciilor disponibile în noua clinică DENT ESTET, pacienții vor beneficia de siguranța unui diagnostic corect și complet, abordarea multidisciplinară și personalizată a fiecărui caz, tehnologii digitale integrate pentru tratamente minim-invazive, dar și de transparență și comunicare, aceștia fiind principalii diferențiatori ai clinicilor DENT ESTET pe piața de stomatologie din România.”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group. 

***

Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 24 de ani de existență, a dezvoltat o comunitate de 577 de membri implicați, dintre care 185 de medici care își desfășoară activitatea exclusiv în cadrul clinicilor DENT ESTET.

În prezent, grupul deține 18 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova și Arad, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 6 divizii de excelență unice în România (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team și DE Endodontics Team), primul laborator de tehnică dentară digitală – Aspen. DENT ESTET oferă o experiență integrată atât prin cele 10 studiouri foto digitale – Future Smile Studio cât și prin cele 10 centre de imagistică și radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizată (CBCT). Toate acestea reunesc un număr de 110 unit-uri echipate la standarde hi-tech, care includ 9 săli de chirurgie complet utilate pentru intervenții realizate sub supraveghere medic specialist ATI.

Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară.

Clinicile DENT ESTET sunt aliniate la standardele internaționale în domeniul stomatologiei, prin acreditările primite de la numeroase instituții mondiale, dintre care menționăm International Team for Implantology, Digital Dentistry Society, Leading Implant Centers, The European Federation of Periodontology, World Federation of Orthodontists, American Academy of Cosmetic Dentistry. Suntem primii care am implementat în România Certificatul de Asumare a Calității, în beneficiul pacienților noștri.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, o companie românească cu tradiție, care a ales să investească în alte proiecte românești cu impact asupra comunităților locale.

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de  sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management, a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider detașat în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continua să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale în tehnologie și infrastructură. Crează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed