AcasăEconomieDezvoltatorul Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din Bucureşti,...

Dezvoltatorul Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din Bucureşti, investiţie de 23 de milioane de euro

“Ansamblul rezidenţial Core Timpuri Noi dezvoltat de Prima Development Group a fost finalizat. În acest moment, 88% din totalul de 240 de apartamente de tip studio dublu, cu 2, 3 şi 4 camere au fost deja vândute. În perioada imediat următoare, viitorii rezidenţi vor intra în posesia noilor proprietăţi. Realizat într-un stil smart-minimalist, ansamblul rezidenţial Core Timpuri Noi a implicat o investiţie de 23 de milioane de euro”, anunţă dezvoltatorul.

Complexul rezidenţial oferă o garanţie de 5 ani din partea dezvoltatorului. Cel mai frecvent, garanţia acordată este de 2 ani, deşi, statistic, peste 90% dintre probleme apar după această perioadă de timp, iar beneficiarii, proprietarii apartamentelor, trebuie să le rezolve pe cheltuiala proprie, potrivit companiei.

Core Timpuri Noi include 3 spaţii comerciale la parter şi 250 de locuri de parcare, dintre care 25 sunt dotate cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice. Rezidenţii complexului Core îşi pot încărca maşinile în regim fast-charge chiar la staţiile din parcarea locuinţelor proprii. Puterea de încărcare de 22kW asigură încărcarea completă a maşinilor în trei ore.

„Ne-am propus să construim durabil şi sănătos apartamente care să îşi crească valoarea în timp şi să reprezinte investiţii cu adevărat smart. Anticipăm principalele tendinţe din domeniu şi construim locuinţe orientate spre viitor, care pun la dispoziţia rezidenţilor toate beneficiile şi facilităţile unor case inteligente”, spune Andrei Moanţă, CEO al Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea şi unul dintre principalii jucători pe piaţa de profil din România, unde este prezent de 16 ani.  

Prima Development Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea şi are 10 proiecte în derulare în prezent. Compania şi-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă şi pe piaţa din Bucureşti, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidenţiale, Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi.

 


 

Ultimele Articole