Dicționarul de vise: Ce înseamnă, de fapt, când visezi o ușă deschisă

Dicționarul de vise: Ce înseamnă, de fapt, când visezi o ușă deschisă. Ți s-a întâmplat vreodată să îți apară o ușă în vis?

Fie că era deschisă, închisă, fie că așteptai în fața ei sau băteai la ea, fiecare lucru are o semnificație aparte.

Astfel, conform dicționarului de vise, dacă visezi o ușă deschisă înseamnă că dorințele tale se vor împlini. Pe de altă parte, o ușă închisă înseamnă că ai pierdut o ocazie importantă de a avansa.

Dicționarul de vise: Ce înseamnă, de fapt, când visezi o ușă deschisă

Dacă vizează că ciocăni la o ușă, atunci norocul îți va surâde, iar dacă acesta se va deschide, înseamnă armonie în relația de cuplu. O ușă care arde în schimb semnifică moartea unei persoane apropiate.

O ușă care ți se va închide în față înseamnă o pagubă, sau o dezamăgire din punct de vedere amoros. De asemenea, dacă visezi că închizi ușa, atunci înseamnă că ai putea dezamăgi niște persoane apropiate.

Dicționarul de vise: Ce înseamnă, de fapt, când visezi o ușă deschisă

Dacă visezi o ușă pe jumătate deschisă, atunci înseamnă că relațiile sentimentale sunt unele cât se poate de sincere. Pe de altă parte, dacă visezi că suni la o ușă, acest lucru est bun avertisment. Trebuie să fii atent la dragoste, dar și la anumite persoane din jur.

Dacă visezi o ușă stricată, atunci înseamnă că o persoană din viața ta se va îmbolnăvi. De asemenea, dacă ușa scârțâie în vis, înseamnă că ești bârfit de alți oameni.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed