Din ce țară vine Miss Universe 2023!  O participantă PLUS SIZE (FOTO) și două TRANSEXUALE au participat în finala celui mai important concurs dedicat frumuseții feminine

Astăzi, în San Salvador a avut loc Miss Universe 2023, cel mai important concurs la scară globală dedicate frumuseții feminine. Anul acesta, râvnitul titlu a ajuns în Nicaragua, fiind câștigat de Sheynnis Palacios Corneho (23 de ani).

Pe locul 2 la Miss Universe 2023 s-a clasat Miss Thailanda, Anntonia Porsild și, tot pe podium, Miss Australia, Moraya Wilson.

Printre cele 84 de concurente din toată lumea, s-au numărat și Marina Machete (Miss Portugalia) și Rikkie Valerie Kollé (Miss Olanda), două transsexuale care au captat atenția întregii lumi după ce au câștigat etapele locale.

Din ce țară vine Miss Universe 2023! În ultimii ani concursul de frumusețe feminină a devenit răvnit în rândul transgenderilor și mămicilor, organizatorii exprimându-se asfel prin faptul că dau șansă mai multor standarde de frumusețe. Drept dovadă că, la acestă ediție, Miss Nepal a fost prima participantă ”plus size” de la Miss Universe (locul 11-FOTO) din cele 20 de finaliste rămase în ultima etapă a concursului.

 În 2022,  titlul de Miss Universe a fost câștigat de R’Bonnery Gabriel-cea mai ”bătrână” concurentă din istoria concursului (27 de ani), iar în 2021 de reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed