Înainte de Masterchef, din director de bancă, Radu Dumitrescu a ajuns grădinar în Spania. Ce afacere are astăzi juratul

Viața juratului Masterchef Radu Dumitrescu pare desprinsă dintr-o nuvelă. A fost dj la radio, director de sucursală bancară, apoi, încercându-și norocul prin Spania, a ajuns grădinar.

Însă întotdeauna i-a plăcut să gătească, ”carieră” care, până să ajungă la gradul de chef, s-a perfecționat în resturante, în Madrid. “M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă. M-am făcut grădinar prima oară. Am fost gras, m-am îngrășat pe fond nervos. Am fost grădinar în Spania timp de un an. A fost cea mai mișto perioadă din viața mea din punct de vedere mental”, povestește Radu Dumitrescu, juratul al cărui mentor în bucătărie a fost Răzvan Exarhu (astăzi Rock FM).

Vă mai aduceți aminte de Andreea Tonciu, nelipsita emisiunilor și evenimentelor mondene

Înainte de Masterchef, din director de bancă, Radu Dumitrescu a ajuns grădinar în Spania

Vedeta Masterchef alături de Foa și Joseph Hadad, a lucrat în multe restaurant până să aibă propriul local, un bistro unde pasiunea pentru cooking live i-a adus mulți clienți. ”Nu gătesc niciodată la mine acasă. Am un cuptor și două tigăi pe care nu le-am folosit niciodată. La bistroul meu gătesc pe bani  e altceva”, spune Radu Dumitrescu.

Se apropie vacanța de Paște! ”Planurile românilor nu par să fie date peste cap de război”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed