Vă mai aduceți aminte de Andreea Tonciu, nelipsita emisiunilor și evenimentelor mondene. Are o afacere cu flori

Vă mai aduceți aminte de Andreea Tonciu? Cândva mediatizată bombă-sexy, prezență constantă a emisiunilor mondene, astăzi femeie măritată, mămică și anteprenoare.

Tonciu și-a schimbat total viața de când a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor. Dacă în trecut făcea senzație mai mult dezbrăcată, fosta diva a evoluat spectaculos. De la fosta asistentă tv care ţinea prima pagină a tabloidelor cu relaţiile, isprăvile și scandalurile în mijlocul cărora cădea, Andreea are o viață de familistă și se ocupă de o florărie și un atelier de aranjamente florale pentru evenimente. Afacere de familie în care s-a format din adolescență, părinții săi fiind specializați în acest domeniu (au un magazin în centrul Capitalei).

Ioana, nepoata lui Ion Voicu, marele muzician al României, cu burtica la vedere și vioara în brațe!

Vă mai aduceți aminte de Andreea Tonciu, nelipsita emisiunilor și evenimentelor mondene

”Mi-am deschis propia afacere. În curând îmi voi deschide propiul showroom. Dar până atunci vă aştept să comandaţi tot ce este legat de flori la cele mai avantajoase preţuri”, și-a trâmbițat afacerea Andreea Tonciu, care s-a aflat și în echipa de vedete de la Survivor România.

Andreea Bănică își inaugurează propriul hotel, la Eforie Nord. Cum arată viitorul ”Andreea Hotel”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed