Ioana, nepoata lui Ion Voicu, marele muzician al României, cu burtica la vedere și vioara în brațe! Așa i-a anuntat pe toți că s-a logodit

Tribut adus bunicului său, marele violonist Ion Voicu, Ioana Voicu s-a pozat aproape dezbrăcată, cu burtica de gravidă la vedere și cu vioara în brațe.

La 25 de ani de la dispariția marelui muzician, elev al lui George Enescu și considerat unul din primii 5 violoniști ai lumii, frumoasa sa nepoată va aduce pe lume un urmaș familiei de artiști renumiți.

Prezentatoarea de televiziune, fiica dirijorului și politicianului Mădălin Voicu urmează să nască o fetiță. Vedeta ce a abandonat Conservatorul pentru televiziune, a studiat timp de 15 ani vioara. Ieri și-a făcut fericit tatăl anuntându-l că s-a logodit și urmează să se căsătorească cu Alex Fenchiu cel ce va fi peste câteva zile fericit tătic. În acest sens Ioana Voicu (34 de ani) le-a arătat fanilor frumosul inel de logodnă primit.

De ce le-a fost frică, n-au scăpat! Inna și Raluka au același costum de baie transparent

Ioana, nepoata lui Ion Voicu, marele violonist al României, cu burtica la vedere și vioara în brațe!

În afară de Ioana, tatăl său, Mădălin Voicu (68 de ani)  are 6 copii cu cinci femei. Din căsnicia cu prima sa soţie, Adriana, au rezultat Ioana, Tudor şi Mădălin Voicu Junior, de asemenea un bun violonist.Data programată este între 5 și 15 mai, dar sperăm să ajungem până acolo. Există această posibilitate (n.red.: să nască mai devreme), eu având și placenta Praevia. Să duc până la termen nu este imposibil, dar există anumite riscuri, cum ar fi să nasc mai devreme. Singura problemă este că respir puțin cam greu și nu prea mai pot urca scările. A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri”, spune fosta prezentatoare a TVR  Ioana Voicu  despre sarcina sa.

Andreea Bănică își inaugurează propriul hotel, la Eforie Nord. Cum arată viitorul ”Andreea Hotel”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed