Din jungla dominicană ajuns direct la PSG!

Participant la un cunoscut concurs reality-show, Alex Nedelcu apără poarta echipei de minifotbal PSG Pantelimon, din Superliga București

Anul trecut a făcut istorie la Survivor România, ajungând până în semifinale, iar acum joacă la PSG! Alex Nedelcu e portar la echipa de minifotbal PSG Pantelimon, care evoluează în Superliga București. Evident, e strigat Donnarumma.

Fost portar în ligile inferioare la Metaloglobus, Alex a acceptat imediat oferta prietenilor săi din Pantelimon.

”Mi-era dor de fotbal, că am fost plecat la Survivor. E primul sezon de minifotbal, am mulți prieteni aici, eu chiar sunt din Pantelimon și am acceptat cu drag” – Alex Nedelcu, portar PSG Pantelimon.

Fiind în poarta PSG-ului, Alex e strigat de colegi Donnarumma.

”Mi-au spus câțiva colegi Donnaruma, după aia mi-am dat seama. Am numărul 77. Fata mea e născută pe 7 mai și dacă 7 era luat, am zis 77 să-mi pună pe tricou” – Alex Nedelcu, portar PSG Pantelimon.

Alex e la prima experiență la minifotbal, dar și-a dedicat o mare parte din viață ”sportului rege”, fiind mulți ani portar la Metaloglobus.

”Am jucat fotbal, ultima oară am fost la Metaloglobus, cu care am promovat de la Liga 4 la liga 3, de la liga a treia la liga a doua. De la ei m-am retras acum 3-4 ani” – Alex Nedelcu, portar PSG Pantelimon.

Chiar dacă se află la prima experiență ca jucător de minifotbal, Alex și-a făcut încălzirea în acest sport la Survivor, acolo unde a disputat un meci cu echipa producției, pentru o… saltea.

”Chiar am avut o probă de minifotbal la Survivor, am jucat echipa noastră cu echipa producției, s-a și televizat. Am jucat pentru o saltea timp de o săptămână” – Alex Nedelcu, portar PSG Pantelimon.

Evident, el urmărește seară de seară noua ediție Survivor și recunoaște că are și un favorit: pe Andrei Krișan.

”De la actuala ediție țin tot cu Războinicii și am un preferat, Andrei Krișan. E o ediție mai ciudată, diferită de a noastră” – Alex Nedelcu, portar PSG Pantelimon.

Peste 1.200 de jucători înscriși la Asociația Municipală de Minifotbal București

Asociația Municipală de Minifotbal București are înscrise în acest sezon 64 de echipe, împărțite în trei eșaloane valorice. La fel ca în fotbalul mare, în play-off și play-out se înjumătățesc punctele din sezonul regulat.

”În acest prim sezon ne-am oprit la un număr de 64 de echipe. Avem Superliga, unde sunt cele mai bune 12 din București și mai jos avem două serii de Liga 1 și două serii de Liga 2. Se joacă tur-retur, cu play-off și play-out, unde se înjumătățesc punctele, ca la fotbalul mare. Conform regulamentului Federației de Minifotbal, fiecare echipă are voie să înregistreze în lot maximum 5 jucători de liga a treia, sau doi de Liga 1 Futsal și 3 de Liga a 3-a de la fotbal” – Andrei Coman, vicepreședintele Asociației Municipale de Minifotbal București.

Minifotbalul este un sport în plină expansiune, astfel că începând din sezonul viitor se dorește și înființarea Ligii a treia la nivelul Capitalei. Astfel, va crește și numărul echipelor, dar și al jucătorilor legitimați, acum fiind în jur de 1.200 de sportivi înscriși la Asociația Municipală de Minifotbal București.

”Acum se joacă în același timp pe trei terenuri, dar dorim ca în viitor, având în vedere cât de mare este Bucureștiul, să împărțim partidele chiar pe sectoare, ca oamenii să ajungă cât mai ușor la teren. Acum avem 1.200 de jucători înscriși cu legitimație la Asociația Municipală de Minifotbal București, însă suntem convinși că în sezonul viitor numărul lor va fi mult mai mare. Tocmai de aceea, vrem ca fiecare să poată să practice acest minunat sport cât mai aproape de casă și vrem să le asigurăm toate condițiile pentru acest lucru” – Andrei Coman, vicepreședintele Asociației Municipale de Minifotbal București. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed