Din poartă, pe fundul oceanelor!

Relu Stoian, portarul celor de la FC Buzău, și-a descoperit o nouă pasiunescufundările pe care le practică în toate vacanțele în care merge. În Maldive, el a coborât până la 25 de metri adâncime sub nivelul Oceanului Indian.

Portarului de la FC Buzău îi place să trăiască periculos! Cel puțin în vacanțe, atunci când încearcă activități pline de adrenalină! În urmă cu 4 ani, Stoian a descoperit scufundările, pe care le practică ori de câte ori are ocazia.

„E o pasiune, mai mult un hobby aș putea spune, am descoperit-o când am fost într-o vacanță în Egipt și am făcut asta de câte ori am avut ocazia” – Relu Stoian, portar FC Buzău. 

În cei 4 ani de scufundări, sportivul a evoluat mult!

„Prima oară când m-am scufundat m-am scufundat în compania unui om care era specializat pe chestia asta, acum am ajuns la nivelul în care să o fac singur” – Relu Stoian, portar FC Buzău.

Cel mai mult i-a plăcut în Maldive

Până acum, portarul de la Buzău are la activ multe mări și oceane de pe Glob în care s-a scufundat!

El are și un loc preferat care a rămas în inima lui!

 „Cea mai frumoasă experiență a fost în Maldive” – Relu Stoian, portar FC Buzău. 

Goalkeeper-ul și-a stabilit 1i următoarea destinație plină de aventură. 

“Mi-ar plăcea să merg în Tenerife să fac scufundări”– Relu Stoian, portar FC Buzău.

El dezvăluie și care a fost și cea mai mare adâncime la care s-a scufundat.

“Am ajuns până la 25 de metri. În adâncuri este  o altă viață, față de cea de la suprafață. Acolo descoperi foarte multe lucruri interesante și frumoase în același timp – Relu Stoian, portar FC Buzău.

Mai au două meciuri de foc acasă!

FC Buzău mai are de disputat 5 partide din acest play-off dintre care două acasă, cu  Dinamo și Iași.

Etapa trecută, băieții lui Mihalcea au obținut prima victorie din acest play-off, chiar împotriva liderului la zi, CSA Steaua( 1-0, prin reușita lui Ariel Lopez).

Ariel știe și unde va fi echipa sa în sezonul viitor.

“O văd pe FC Buzău în Liga 1. Dacă te gândești, doar așa poți să reușești” -Ariel Lopez, jucător FC Buzău.

 „Calculul meu principal este să promovăm. Dacă nu vom prinde primele două locuri, mai există și barajul. Acesta este obiectivul nostru și cel mai frumos vis, ca la anul să fim în Liga 1„ – Daniel Vîrtej, jucător FC Buzău. 

În acest moment, FC Buzău se află pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a, cu 37 de puncte. Pe primul loc este Steaua București cu 47 de puncte (formație fără drept de promovare), urmată de Iași, cu 46 de puncte, Oțelul, 45 de puncte și Dinamo, 38 de puncte. Pe ultimul loc se află Unirea Dej cu 34 de puncte.  

Următoarea partidă pe care FC Buzău o va disputa va fi pe 1 mai, de la 17.30, acasă cu Dinamo.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed