Dinu și Letiția Pescariu, divorț la secret. Partajul este pe rol, unul de milioane de euro

Dinu Pescariu și Letiția, cea care i-a fost 13 ani soție fostului mare tenismen, au divorțat în 2020, în secret, însă continuă să se întâlnească în tribunal ca urmare a procesului de partaj judiciar.

Vestea despărțirii lor a ieșit la iveală zilele trecute, după ce omul de afaceri a fost surprins în oraș cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. Fostul sportiv fiind surprins fără verighetă. Dosarul de partaj judiciar este pe rol la Judecătoria sectorului 1 București iar miza este colosală având în vedere că fosta prezentatoare de televiziune, pe numele său Letiția Beraru, urmează să plătească taxa de timbru circa 90.000 de euro. Fapt ce evidențiază pretenții de circa 3 milioane de euro.

Cine e Tania, frumoasa româncă surprinsă alături de rapperul Kanye West la Paris

Dinu și Letiția Pescariu, divorț la secret. Urmează partajul, unul de milioane de euro

Dinu și Letiția Pescariu, divorț la secret. Fosta soție îi cere afaceristului bunui de  circa 3 milioane de euro

Printre afacerile administrate de Dinu Pescariu (47 de ani) se numără de exclusivistul complex sportiv ce-i poartă numele. Unul ce s-a dezvoltat continuu în ultimii 20 de ani, mai nou, în plan fiind contrucția a trei noi piscine exterioare. În total o investiție de circa 5 milioane euro. Dinu Pescariu și Letiția Beraru s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi băieței, Alex și Ianis. Din cariera sa sportivă, Dinu Pescariu a câștigat circa 600.000 de dolari. Bunurile lui Dinu Pescariu au fost puse sub sechestru în urmă cu cinci ani de către DNA, fiind dosarul Microsoft 3.

Honorious Prigoană are un apartament în Chicago de peste 1 milion de dolari! IMAGINI din exclusivista locuință

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri