Honorious Prigoană are un apartament în Chicago de peste 1 milion de dolari! IMAGINI din exclusivista locuință

Honorius Adrian Prigoană deține un apartament de lux în cea mai bună zonă imobiliară a metropolei Chicago, aproape de portul turistic.

Fiul cel mare al fostului politician și om de afaceri a urmat facultatea în Chicago, de asemenea, fratele său mai mic, Silvius. Apartamentul în care locuiește acum Honorius (36 de ani) și soția sa, frumoasa Corina Bude, a fost achiziționat printr-un credit bancar, în perioada când Silviu Prigoană investea masiv în construcții civile, în zona Chicago iar fiul său cel mare studia afacerile la nivel universitar. Se întâmpla la începutul anilor 2000 iar apartamentul a fost plătit în cele din urmă de Honorius Prigoană, care, în prezent, a preluat și administrează mai multe afaceri puse pe picioare de tatăl său, spre mândria acestuia.

Irinel Columbeanu a lansat a doua carte a vieții sale! ”Sex, afaceri și mașini”

Honorious Prigoană are un apartament în Chicago de peste 1 milion de dolari! IMAGINI din exclusivista locuință

Honorious Prigoană are un apartament în Chicago de peste 1 milion de dolari! A fost vecin cu Oprah Winfrey

Valoarea de piață în acest moment a apartamentului situat la etajul al 13 lea al unui bloc cu  60 de nivele,  ce are vedere la imensul lac Michigan, este de peste 1 milion de dolari. Apartamentul are peste 150 mp și parcare inclusă.  Pe vremuri, în blocul din inima downtown-ului metropolei a locuit actorul Vince Vaughn dar și faimoasa Oprah Winfrey, pe vremea când celebra prezentatoare locuia în Chicago.

Și Silvius, fratele mai mic al lui Honorius are o casă într-o suburbie a Chicago-ului, o zonă privilegiată a orașului.

Petre Roman pleacă la muncă, în afara țării, la 75 de ani! ”O țară ca Elveția îi recunoaște meritele”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed