x


 • EUR
  4.5975
  USD
  3.8945
 • 11° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  89%
  Presiune

  34033 hPa
string(8) "sanatate"

Distribuitorul de medicamente Polisano dispare de pe piață

Distribuitorul de medicamente Polisano, cea mai mare companie a grupului și în Top 3 al pieței până în urmă cu trei ani, dispare de pe piață, tribunalul acceptând acum cererea de faliment depusă în acest sens de către creditori.

Author: Mircea Popa | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.02.2017, 13:19 | Actualizat: 11.02.2017, 13:19

Acum, creditorii trebuie să se înscrie la masa credală pentru a recupera ce se mai poate.

 

Furnizorii Sephora Impex, Sanofi, KRKA și Berlin Chemie, precum și Compania de Asigurare-Reasigurare Exim Romania și Banca Transilvania au de recuperat cei mai mulți bani, Eximbank, un alt creditor important al companiei, reorientându-se și recuperându-și deja din bani prin executarea firmei Sibpharmamed, terț garant al unui credit contractat de Polisano.

 

Conform informațiilor Profit.ro, în faza falimentului, Sephora Impex are de primit 44,5 milioane de lei, Sanofi Pasteur și filiala din România a furnizorului francez trebuie să încaseze împreună 37,2 milioane de lei, Compania de Asigurare-Reasigurare Exim Romania are de recuperat 22,6 milioane de lei, furnizorul KRKA are de încasat 15,7 milioane de lei, Berlin-Chemie speră să recupereze 12,5 milioane de lei, iar Banca Transilvania trebuie să primească 10,1 milioane de lei. Acestea vor încerca să-și recupereze banii prin vânzarea unor active și din recuperări de creanțe ale Polisano.

 

Articolul integral pe profit.ro