Doi români i-au spart casa celebrului James Blunt. I-au furat până și ceasul!

0
39
Doi români i-au spart casa celebrului James Blunt. I-au furat până și ceasul!

Românii, doi la număr, au fost prinși în urma unei operațiuni ample a poliției spaniole numită ”Second”, în care s-au autorizat filaje și interceptări telefonice.

S-a dovedit că cei doi fac parte dintr-o grupare mai mare care au spart mai multe locuințe de pe Ibiza, insulă unde s-au mutat mulți milionari și care, în vremurile când distracția nu era cu ”distanțare”, era numită capitala de vară a distracției europene. Poliția a descoperit și locul unde aceștia depozitau  bunurile furate, care sunt evaluate la cel puțin 300.000 euro.Printre cele furate se numără două sculpturi evaluate la 150.000 euro, lucrări ale unor pictori celebri și seturi aristocrate de masă din metale prețioase.

Prima investiție imobiliară a Andreei Bălan s-a dovedit o mare țeapă!

Casa superstarului pop-rock  britanic James Blunt, situată în Santa Gertudis, a fost spartă pe 14 ianuarie a.c., hoții mulțumindu-se cu obiecte de artă de valoarfe istorică, chiar și un ceas scump al artistului ce a lansat succesele mondiale “Goodbye My Lover” sau “You’re Beautiful” . Britanicul (46 ani), căsătorit cu Alexandrina Sofia Wellesely (soția sa are viță nobilă, fiind nepoata celui de-al 8-lea Duce de Wellington), s-a mutat cu familia  din Marea Britanie și locuiește în Ibiza, dar și în Elveția, unde mama copilului său deține un castel, în Verbier.

Blunt a vândut peste 20 milioane de albume în întreaga lume fiind de cinci ori nominaluizat la premiile Grammy.

Neti Sandu, ținta escrocilor de pe Internet. I s-a furat identitatea în scop comercial! ”Nu am blog ori site personal, nu vând nimic”