Doina Teodoru a călătorit de 20.000 de euro, în ultimii doi ani. Este premiul pe care la câștigat la iUmor! ”Ce poți cu ei…îi cheltui”

Simpatica Doina Teodoru recunoaște că nu a avut  niciun plan cu cei 20.000 de euro câștigați în urma iUmor, show de televiziune unde a reputat un succes mare. S-au dus pe bucuria sufletului său.

Actrița (33 ani) este foarte fericită că a reușit însă să vadă multe locuri frumoase de pe glob, căci a călătorit de toți banii în ultimii doi ani, asta pe lângă aventura plătită de la ”America Express”, unde a participat alături de Cătălin Scărlătescu. ”Ce poți să faci cu banii? Îi cheltui. Marea majoritate a banilor pe care îi am îi dau pe călătorii. Îmi place să călătoresc, să vad cât mai multe țări, culturi, civilizații”, spune iubita lui Cătălin Scărlătescu, actrița care s-a lansat în serialul de televiziune ”Băieți de oraș” (Antena 1), unde a jucat alături de Mihai Bendeac.

Doina Teodoru a călătorit de 20.000 de euro

Doina Teodoru a călătorit de 20.000 de euro, în ultimii doi ani. Câștigătoarea sezonului 3 ”iUmor”, Doina Teodoru a pus mereu accent pe libertate și dezvoltare personal și s-a ales cu experiențe și  amintiri frumoase de pe urma investițiilor sale în  călătorii, conturile sale sociale fiind pline de imagini inedite. Pentru asta, De altfel actrița a luat și cursuri de fotografie. De altfel consideră că viața sa este o înșiruire de momente frumoase și de experiențe care au construit-o.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed