Dominic Fritz anunţă că a cerut finalizarea ”cât se poate da repede” a lucrărilor de pe aleea Bogdăneştilor, în condiţiile în care şantierul afectează de mii de locuitori

Edilul Timişoarei afirmă că a făcut demersuri pe lângă firma care realizează lucrările pe aleea Bogdăneştilor să urgenteze lucrările pe această stradă care este tranzitată de mii de oameni care locuiesc în zonă.  

”Am insistat că e extrem de important să finalizăm intersecţia cu (strada – n.r.) Cetăţii cât se poate de repede – linii de tramvai, semafoare, carosabil. Lucrarea avansează şi a început schimbarea ultimei conducte vechi din intersecţie. Conducta din poze face parte din magistrala de apă a Timişoarei şi va fi reabilitată aşa cum sunt şi celelalte reţele edilitare din acest proiect. Dincolo de intersecţie, pe segmentul până la Alexandrescu, se lucrează acum la terasamentele pentru fundaţia liniei”, scrie, sâmbătă, pe Facebook, Dominic Fritz.  

Potrivit edilului, la finalizarea proiectului  de reabilitare a zonei tramvaiele care au traseu de pe strada Cetăţii pe Calea Bogdăneştilor şi vor circula pe o linie dublă înierbată, în axul bulevardului. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri