Dominic Fritz și-a anunțat victoria la Timișoara

Fritz și-a anunțat victoria.

La patru ani distanță, Dominic Fritz a anunțat că l-a bătut pentru a doua oară pe Nicolae Robu în cursa pentru Primăria Timișoara, conform rezultatelor parțiale, scrie presa locală din Timișoara. Candidatul Alianței Timișoara Unită va rămâne până în 2028 la conducerea instituției.

„Ce au fost acum o oră doar niște zvonuri acum este o certitudine: Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara. După numărătoarea noastră paralelă, adică cifrele ce le transmit colegii noștri din secții, din 207 secții avem rezultatele de la 45 de secții pentru primar. la aproape un sfert din secții avem rezultate, și după aceste rezultate Dominic Fritz a câștigat alegerile cu 49%”, a transmis edilul.

Acesta a mai spus că rezultatele de astăzi arată clar că Timișoara nu susține naționalismul.

„Acest rezultat se poate mișca într-o direcție sau alta, dar cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători. Astăzi, timișorenii au votat să mergem înainte, să investim în educație, timișorenii au votat să investim în sănătate, să facem un nou spital municipal, timișorenii au votat să investim în infrastructura orașului, au votat să recuperăm patrimoniul furat al Timișoarei. Dragi prieteni, un lucru este clar, această victorie pentru Alianța Dreapta Unită este și un semnal pentru România: Timișoara este ferm împotriva PSD-ismului și împotriva naționalismului”, a precizat Fritz.

„Ne aflăm în fața unei mari victorii, suntem încrezători că avem deja o victorie la Primăria Timișoara, la Primăria Lugoj și bineînțeles o victorie la președinția CJ
Sigur, se votează încă, apoi urmează numărarea voturilor, rog reprezentanții noștri să fie vigilenți, am avut câteva episoade pe parcursul zilei care le-au făcut să ne ridicăm semne de întrebare privind onestitatea competitorilor politici. Suntem încrezători că vom avea majoritate și la Consiliul Local și la Consiliul Județean”, a spus Alin Nica, candidatul ADU pentru Consiliul Județean Timiș.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed