Nicușor Dan rămâne la Primăria Capitalei. Surprize la sectoare

Nicușor Dan rămâne încă patru ani primar general al Capitalei. Acesta a candidat independent, susţinut de Alianţa Dreapta Unită, la alegerile pentru Primăria Capitalei.

După anunțarea procentelor, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că probabil a făcut greşeli în ultimii ani, dar niciodată nu şi-a bătut joc de mandat. El a afirmat că alegerile sunt câştigate de comunităţi, iar cea din Bucureşti şi-a dorit onestitate.

„Niciodată alegerile nu sunt câştigate de către politicieni, alegerile sunt câştigate de comunităţi. Azi am avut în Bucureşti o uriaşă comunitate care şi-a dorit onestitate în funcţia publică, instituţii care să lucreze pentru oameni, care şi-a dorit dreptate.

Vă mărturisesc că sunt copleşit de responsabilitatea pe care mi-o daţi şi de speranţele pe care le puneţi în noi”, a afirmat Nicuşor Dan. 

Acesta a precizat că probabil a luat multe decizii greșite şi că probabil va mai greși, dar „niciodată, niciodată” nu şi-a bătut joc de mandatul care i-a fost încredinţat.

Primarul general a afirmat că va declanşa un referendum pentru a se stabili cum se vor împărţi banii din Bucureşti, între Primăria Generală şi cele de sector. 

Rezultate Exit Poll

Nicușor Dan – 44%

Gabriela Firea – 25%

Cristian Popescu Piedone – 12%

Sebastian Burduja – 10%

Ce a declarat Nicușor Dan după ce a votat

„Am votat pentru onestitate și realism în viața publică. E important ca oamenii politici să ne spună pe unde suntem și ce putem realist să facem și am votat împotriva mafiei imobiliare. Îndemn oamenii să iasă la vot, pentru că e un moment în care ei decid direcția în care noi o să mergem. De obicei, după ce se trezesc copiii, le dăm de mâncare și după care mergem la vot și cu ei. Acum n-am vrut să-i expunem. Ieri a fost pentru familie în sfârșit, după mult timp, și azi lucrez pentru Primărie, iar după-amiază o să vin înspre Primărie, Cișmigiu. Dacă e nevoie pe parcursul zilei o să mai fac declarații, în funcție de cum vine lumea la vot și informațiile pe care le mai avem”, a declarat duminică primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la ieșirea din secția de votare.

Nicușor Dan rămâne la Primăria Capitalei. La sectoarele 1 și 2 ale Capitalei situația este incertă duminică seară la ora 22.00.

Consiliul General al Municipiului București

ADU – 30%

PSD – 28%

PNL – 12%

AUR – 10%

PUSL – 7%

Reper – 6%

București. Reazultate Exit Poll sectoare după închiderea urnelor

Sectorul 1

Clotilde Armand – 42%

George Tuță – 40%

Sectorul 2

Radu Mihaiu – 43%

Rareș Hopincă – 43%


Sectorul 3

Robert Negoiță – 51%

Lucian Judele – 24%

Sectorul 4

Daniel Băluță – 59%

Paul Ene 20%

Sectorul 5

Vlad Popescu Piedone – 38%

Adrian Vigheciu – 20%

Paul Dimitriu – 20%

Sectorul 6

Ciprian Ciucu – 71%

Ana Ștefan – 13%

Știre în curs de actualizare

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed