Dorian Popa se simte păcălit de Călin Donca după ce a investit în recomandările lui: ”Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre!” 

Arestarea excentricul Călin Donca într-un dosar de evaziune, delapidare și înșelăciune, l-a debusolat pe Dorian Popa, unul din cei care au investit  ideile de afaceri cu energie verde ale milionarului brașovean.

”Sunt șocat, sunt consternat și în același timp debusolat pentru că nu știu ce se întâmplă cu investițiile noastre. Nu am reușit niciunul dintre noi să încasăm ceva în urma investiției”, a declarat Dorian Popa făcând referire la banii pe care i-a investit în cryptomoneda brașoveanului, respectiv un proiect de producție de energie verde al lui Donca (39 de ani), cu panouri solare.

Donca, milionarul care s-a promovat prin canalele de socializare și prin colecția sa de superautomobile, snowmobile, ATV-uri, a dobândit notorietate și datorită sfaturilor pe care le dădea celor ce își doresc -și nu stiu cum- să devină milionari în euro.

Dorian Popa se simte păcălit de Călin Donca după ce a investit la recomandările milionarului controversat

Călin Donca, care va rămâne în arest pe o perioadă de 30 de anile, lăuda în filmele de prezentare ale afacerii sale 12 parcuri de panouri solare, unul în Săcele, chiar unde locuiește. Însă, conform primarului, nu ar fi racordat la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Confom presei de specialitate, principala firmă a lui Călin Donca, Donca Energy, care se ocupă de producție în domeniul energiei, a înregistrat 2022 cu un profit de 3.484.311 lei (circa 701.000 euro). Potrivit procurorilor, din 2021, Călin Donca a constituit și coordonat un grup infracțional. A înființat 17 firme pe care le-a delapidat și o cryotomonedă promovată ca aducătoare a unui profit de 100 de ori mai mare, manipulând piața de capital. Circa 700.000 de dolari ar fi investițiile atrase de cryptomoneda sa.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed