AcasăMoney&PeopleDragoș Bucur și-a deschis o băcănie-patiserie! Actorul și soția sa vând produse...

Dragoș Bucur și-a deschis o băcănie-patiserie! Actorul și soția sa vând produse ”de casă” pe care le fac chiar acasă

Actorul Dragoș Bucur și soția sa, fosta vedetă pop Dana Nălbaru, și-au deschis o băcănie-patiserie în Otopeni, aproape de satul unde au ales să se mute. Produsele vândute sunt artizanale, făcute chiar de fosta vedetă a scenei muzicale.

Pentru solista ce a lăsat scena pentru a-și crește și educa singură copiii, având în vedere că aceștia s-au mărit, a venit vremea să-și găsească un nou proiect, o afacere.

Juratul ”Românii au Talent” i-a dat credit talentului soției sale de a găsi produse de panificație și patisserie inedite și a lucrat decizia de a deschide un magazin de familie.

Băcănie amenajată cu ajutorul lui Aex Gavrilescu, unul din arhitecții emisiunii prezentată der Dragoș Bucur, ”Visuri la cheie” (Pro TV), și unde o găsiți în spatele casei de marcat chiar pe Dana Nălbaru, fosta solistă HI-Q fosta vedetă Antena 1 și a clasamentelor muzicicale din anii 2000. Inițial, bunătățile gătite personal de Dana Nălbaru-care a pantentat și propria linie de prăjituri- au fost distribuite în magazinul unui prieten, în cartierul Floreasca, dar și online. Vestea s-a dus repede, comenzile au în început să curgă, așa că a fost nevoie de un spațiu de prezentare și vânzare generos.

Dragoș Bucur și-a deschis o băcănie! Cei doi au și o microfermă acasă

„Facem compot, gemuri și suc de rosii, toate adunate din curtea noastră”

”Avem rosii, dovlecei, ardei, vinete, morcovi, castraveti, ceapa, usturoi, mentă, lobodă, pătrunjel, leuștean, tarhon, oregano și capșune multe. Leurda și urzicile le adunăm direct din pădure, proaspete. Toamna avem mere, piersici, caise, prune și nuci. Facem compot, gemuri și suc de rosii, toate adunate din curtea noastră. Nu as fi crezut ca preocuparile acestea “casnice” ma pot umple cu atat de multa energie pozitiva. Pana acum o saptamana cumparam de la vecini oua, dar, cum avem destul loc in curte, am decis sa ne luam propriile noastre gainuse”, descria microferma de acasă Dana Nălbaru, care și-a numit prăjiturile Daline, după numele său din buletin, Daniela Alina.

 ”Cineva se mira că “aia de la Hi-Q face reclamă” unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, își laudă prăjiturile Dana Nălbaru, fosta solistă de la HI-Q și fostă prezentatoare Antena 1.

Dragoș Bucur mai este acționar la o importantă firmă de producție video și cinematografică.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.