AcasăMoney&PeopleDragoș Bucur și Dana Nălbaru cei mai fericiți țărani. ”Creștem găini și...

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru cei mai fericiți țărani. ”Creștem găini și cultivm zarzavaturi”

Cunoscutul actor și prezentator Pro Tv, Dragoș Bucur și fosta solista Dana Nălbaru au îmbrățișat viața de țărani, însă nu doar cu domiciliul.

De când au ales să se mute în mijlocul câmpului, lângă o lizieră de pădure din Balotești, cei doi și cei trei copii ai lor duc o viață liniștită, de care sunt foarte mulțumiți. Muncesc în timpul liber pe aproape 1000 mp de curte, și asta le ocupă mai tot timpul liber. Au propriile găini, propriul solar, o grădină cu răsaduri cu legume, o livadă. Este un loc unde actorul ce a jucat alături de mari staruri hollywoodiene se simte cel mai bine. Ca, de altfel, și soția sa.

Stau la țară și, probabil, mă transform într-o țărancă dar, vă jur, niciodată nu am fost atât de fericită! Am zile întregi când nu intru pe internet, televizorul nu-l deschid de ani de zile, nu ascult radio. Ieșim aproape în fiecare zi în pădure, ne plimbăm cu barca pe lac, bem un pahar de vin seara, sub cerul plin de stele, ascult în fiecare dimineață cum se trezește pădurea, vecinii mei îmi zâmbesc și mă salută atunci când trec pe lângă ei. Dacă vreunul dintre voi simte că ceva lipsește în viața sa, că un gol nu se umple, gândiți-vă că poate e vremea să întoarceți pagina vieții voastre. Și faceți-o cu curaj și în direcția în care inima vă cheamă! Inima nu dă niciodată greș”, mai spune fosta solistă HI-Q, Dana Nălbaru.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru cei mai fericiți țărani

Actorul din ”Isus din Nazaret”, Robert Powell vine la Festivalul George Enescu. Cel mai important eveniment muzical românesc începe MÂINE

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru cei mai fericiți țărani! Au și propriile găini ouătoare

”Avem o curte în care am plantat multe, multe flori, copacii sunt acum înfloriți și miroase a primăvară. În spatele curții ne-am făcut o mică grădină și pământul e foarte bun. Avem roșii, dovlecei, ardei, vinete, morcovi, castraveți, ceapă, usturoi, mentă, lobodă, pătrunjel, leuștean, tarhon, oregano și căpșune multe. Leurda și urzicile le adunăm direct din pădure, proaspete. Toamna avem mere, piersici, caise, prune și nuci. Facem compot, gemuri și suc de roșii, toate adunate din curtea noastră”, adaugă fericita ”țărancă” Dana Nălbaru.

Vica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor la întreținere! Imobilul urmează să fie scos la licitație

Ultimele Articole