AcasăMoney&PeopleVica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor la întreținere! Imobilul...

Vica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor la întreținere! Imobilul urmează să fie scos la licitație

Vica Blochina, dată afară din cauza datoriilor la întreținere. Vedeta a fost chemată de mai multe ori la tribunal în ultimii patru ani însă a spus că e în conflict cu administratora blocului.

Administratorul blocului unde locuiește nu a fost înduplecat de sexy fosta balerină și a acționat-o în judecată, datoriile la apartamentul de lux al acesteia ajugând la 2,600 euro. Culmea, nu este un imobil ieftin, acesta fiind dăruit de Victor Pițurcă în 2007, tatăl copilului său, și este cotat la circa 350.000 euro. Este într-o zonă bună, are 105 mp, 3 camere, două balcoale. Între timp s-au strâns trei sentințe civile de executare silită dea de-a patra fiind în desfășurare. După ce au analizat probele depuse la dosar de asociația de proprietari, instanța a dat dreptate vecinilor și au obligat-o pe Vica (45 ani) să-și achite datoriile. Însă în zadar, așa că a continuat în instanță procedura de executare silită.

Alina Vidican a plecat de la propria-i nuntă cu un Lamborgini de 400.000 dolari /FOTO

Vica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor! Imobilul urmează să fie scos la licitație cu prețul de pornire de 189.000 euro

Chiar și pentru așa datorie, apartamentul urmeză să fie scos la licitație, suma de pornire va fi cu puțin sub 200.000 euro. Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin”, spunea Vica Blochina în urmă cu un an.

Ultima oară, în 2015, blondina a mai fost la un pas să fie evacuată din casă. ”Doamna administrator este o femeie dificilă”-zice Vica Blochina. ”Eu nu mă pot înţelege cu ea. Este o femeie arţăgoasă şi cu toţi vecinii din bloc se ceartă şi le face procese, nu doar mie. Probabil pentru faptul că sunt vedetă face lucrurile astea. Eu ce să zic, mă bucur că i-am dat doamnei de lucru, are şi ea o ocupaţie. Chiar aş ruga-o să îmi mulţumească că i-am dat o ocupaţie”

Născută pe 8 august 1975, în Lituania (Klaipeda), Vica locuiește în România de aproape 30 de ani. La 20 de ani l-a întâlnit pe fostul selecționer Victor Pițurcă, iar cei doi au avut o relație ce a durat 16 ani, conform spuselor sale. Cei doi au împreună un băiat, pe Edan.

Actorul din ”Isus din Nazaret”, Robert Powell vine la Festivalul George Enescu.

Ultimele Articole