AcasăMoney&PeopleDragoș Pătraru, mai bogat cu 30.000 de euro. A câștigat procesul împotriva...

Dragoș Pătraru, mai bogat cu 30.000 de euro. A câștigat procesul împotriva TVR

Efervescentul prezentator de televiziune Dragoș Pătraru a câștigat procesul pe care l-a intentat postului național după scurta sa colaborare cu Televiziunea Publică.

Realizatorul emisiunii ”Starea Nației” (Prima TV) fusese inițial dat în judecată de fosta directoare a Televiziunii Publice, Doina Gradea, pentru că, pe când Pătraru avea calitatea de angajat la TVR a postat pe site-ul personal înregistrările unor discuții pe care le-a avut cu șefa sa.

Printre altele, Doina Gradea îi numea, ”hateri” pe anumiți ziariști de la postul public, cât despre o jurnalistă angajată la TVR a afirmat, nici mai mult, nici mai puțin, că ar avea „cap de porc“! S-a întâmplat în 2018, iar după ce înregistrările au fost făcute publice, TVR-ul a reziliat contractul cu Dragoș Pătraru. Acesta a dat în judecată postul public, iar instanța a stabilit că TVR-ul trebuie să plătească prezentatorului  daune în valoare de 30.000 de euro.

Veteranul hip-hoper Coolio, a murit, la 59 de ani! Tot globul cunoaște ”Gangsta’s Paradise”, melodia cu 1 miliard de vizualizări

Dragoș Pătraru, mai bogat cu 30.000 de euro

Instanța ce a judecat cazul la Tribunalul Ilfov a stabilit că  acțiunea Doinei Gradea e nefondată și a silit-o să-i plătească lui Dragoș Pătraru cheltuielile de judecată: 4.284 de lei.

”Vă anunț că am câștigat procesul! Tocmai am câștigat 30 000 de euro de la Televiziunea Publică!” a spus Dragoș Pătraru la petrecerea de lansare a grilei de toamnă Prima TV.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.