Prima TV lansează Prima Comedy, un canal nou, ”de tot râsul”

0

Prima TV aduce telespectatorilor două noi posturi, unul dedicat știrilor. Surpriza cea mare o reprezintă Prima Comedy, canal pentru toate vârstele  și gusturile, ce va musti de spectacole de stand-up comedy și amuzante filme  de comedie premiate.

Prima Comedy și Prima News, noile canale ce aparțin Grupului Clever, vor emite din acestă toamnă la o data neanunțată încă. Grupul de presă sus amintit anunţă şi intrarea pe piaţa de producţie de conţinut destinată si altor entităţi media, pe lângă canalele proprii. Odată cu semnarea unui parteneriat cu Papa Pictures apare o nouă companie cu numele de Romanian Content Group (RCG) ale carei producţii vor fi distribuite intern şi internaţional.

Cât de sexy este fiica celei mai bogate românce /FOTO GALERIE! A moștenit afacerea de un miliard de dolari a Anastasiei Soare

Prima TV lansează Prima Comedy, un canal de tot râsul

Anunțul a fost făcut la Prima Fest, la lansarea oficială a grilelor de toamnă a posturilor Prima TV, Prima Sport, Agro TV, Profit și Cinemaraton.

Prima News promite telespectatorilor ştiri de calitate. Echidistanţa şi interesul publicului sunt două dintre valorile de la care Prima News nu va abdica niciodată. Canalul de ştiri va conţine jurnale de ştiri, preluări ale ediţiilor FOCUS, emisiuni moderate de jurnalişti cunoscuţi şi dezbateri pe temele cele mai importante ale zilei. Din echipa de jurnalişti a canalului de ştiri ce îşi va începe emisia în această toamnă fac parte jurnalişti consacraţi: Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron, Constantin Opriş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.