AcasăTech&ScienceInternetRoNewMedia 4.0 - Dragoş Stanca, F5 Webcorp: Publicitatea pe internet înseamnă mai...

RoNewMedia 4.0 – Dragoş Stanca, F5 Webcorp: Publicitatea pe internet înseamnă mai mult decât bannere (VIDEO)

“Vrem să concentrăm zona de dezbateri, workshop şi de prezentări pe subiectele cele mai importante. De aici şi deviza “Prima ediţie fără bla-bla“. Cei de la Google au acceptat pentru prima oară o invitaţie la un astfel de eveniment în România, semn că piaţa s-a dezvoltat şi maturizat. Piaţa românească a devenit interesantă şi pentru playerii mari din străinătate. Se va insista pe modul în care Google poate fi folosit de clienţi pentru eficientizarea campaniilor online. E timpul ca lumea să-şi dea seama că publicitatea pe internet înseamnă mai mult decât bannere. Există mult mai multe elemente care pot fi folosite eficient. Tema nescrisă de la RoNewMedia 4.0 este Cum se pot face bani din online“, a declarat Dragoş Stanca, managing director F5 Webcorp.

RoNewMedia 4.0 aduce sub lupă cele mai noi tendinţe în domeniu, experimentate cu succes pe piaţa din vestul Europei – de la search, social, şi direct marketing, la tehnici de web content. Evenimentul începe cu o dezbatere despre rezultate şi capitalizare în mediul online. Printre invitaţii de marcă ai evenimentului se află experţii de la Google şi de alte companii din domeniu din străinătate. Aspecte de la RoNewMedia 4.0 veţi putea urmări în direct la The Money Channel, pe tot parcursul zilei.

RoNewMedia 4.0 va fi transmis în premieră prin LIVE streaming contra cost, în sistem pay-per-view, cu plată prin sms, au anunţat luni organizatorii evenimentului.

Ultimele Articole