Ecologista Paula Seling preocupată de viitorul planetei! ”Merg la cumpărături cu plasele mele. Vânzătoarele cred că sunt nebună”

Abordarea ecologică a traiului său nu este o fiță pentru artistă. Prin acțiunile sale de luptă pentru bunurile comune, încearcă să pună umărul la salvarea  planetei, în plus, economisește și ceva bănuți, de la facturi ori cumpărături.

”Merg la cumpărături cu plasele mele. Vânzătoarele mă consideră  nebună. «Vă zgârciți la câteva pungi?», par să-mi spună. Acasă, am investit în panouri solare și încerc să găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Nu mănânc animale de mai mult de zece ani. Sunt ierbivore pe acestă planetă care trăiesc mult și bine, spre exemplu elefantul. Nu port piele ori blănuri, încerc să consum și să promovez produse locale și merg mult cu bicicleta, încerc să reduc emisiile de carbon”, vorbește în exclusivitate pentru Money& People artista despre spiritul său responsabil și eco pe care l-a îmbrățișat cu soțul său, inginerul și artistul decorator Radu Bucura.

Raoul, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! De opt ori a fost prins solistul la volan, cu permisul suspendat!

Paula Seling: ”Nu mai pot să văd animale mutilate, urși împușcați, căței loviți de mașini pe șosele”

Paula Seling nu poate să privească cu nepăsare și dezastrele naturale. Dacă în memoria multora s-au șters repede incendiile din Australia, în care au pierit o cifră ireală de viețuitoare, aproximativ 500 milioane, artista ne readuce aminte:  ”Peste 50 de ani dezechilibrul creat de încălzirea globală va fi uriaș. Noi nu vom mai fi dar vor fi copiii noștri.Cui îi pasă de ei se vor lupta cu deșeurile emise astăzi din comoditate, din ”obiceiuri” de fapt ușor de evitat”, lansează un semnal de alarmă, revoltată, solista.

Stau așa stau și mă îmbolnăvesc de neputință, mă condamn că nu pot să fac nimic pentru lumea asta. Nu mai pot să văd animale batjocorite, bătute, mutilate, urși împușcați, căței loviți de mașini pe sosele, ca urmare a disperarii în urma pocnitorilor și artificiilor, ursuleți cerșind apă în incendii. Pentru că urlu de multă vreme și prea puțini mă ascultă.Și ca mine sunt mulți dar, totuși, prea puțini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nici o logică, dar care fac atât de rău naturii și animalelor”, este revolta Paulei, bucureșteanca ce a renunțat aproape de tot la automobil și folosește bicicleta.

Cătălin Botezatu, cu inima la control, după cinci stenturi implantate! Designerul se află internat în Istanbul

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed