AcasăMoney&PeopleEle sunt cele mai frumoase vedete de la Meteo! FOTO/Indiferent cât de...

Ele sunt cele mai frumoase vedete de la Meteo! FOTO/Indiferent cât de urâtă este vremea, acestea arată execepțional

Indiferent cât de urâtă este vremea, prezentatoarele noastre meteo arată întotdeauna excepțional. Sezuale, româncele de la rubricile meteo de televiziune nu fac fuori doar pe micile ecrane, aprind imaginația urmăritorilor și pe conturile lor de socializare.

Fiecare apariție a Magdei Pălimariu ridică mereu temperatura! La 42 de ani, veterana rubricii meteo de la Pro Tv are o siluetă perfectă și reușește să capteze privirile telespectatorilor indiferent de meteo prognoză* Sexoasa Ramona Olaru este și una dintre cele mai vesele prezențe de la matinalul Antena 1. Fost manechin, diva de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” face senzație și pe internet, unde se arată îmbrăcată mai mereu pentru plajă.

Cele mai frumoase vedete de la Meteo! Indiferent cât de urâtă este vremea, arată întotdeauna execepțional

Ele sunt cele mai frumoase vedete de la Meteo de la noi

Prin prezența sa în programele Televiziunii publice, Cristina Soare aduce mult soare prin emisiunea sa, ”E vremea ta”. Chiar dacă a intrat în rolul de mămică, vedeta TVR arată foarte bine * Zâmbetul Roxanei Ghiorghian este de întâlnit, mai nou, la principalul jurnal al Prima TV, Focus. ”Promit să aduc un zâmbet senin chiar și în cele mai mohorâte zile. Vă aștept cu voie bună, energie și prognoza meteo. Eu sunt responsabilă cu soarele, restul e de la ANM!”, a glumit fosta prezentatoare Antena 1* Andreea Gherasim, responsabila cu prognoza de la Observator (Antena 1) are 26 de ani, este o prezență energică și are mereu un zâmbet molipsitor *Aflată în concediu postnatal, vedeta Kanal D, Anca Ciota a adus pe lume, la sfârșitul anului trecut un băiețel* La fel și Ana Barbu (Digi) Fosta balerină și model, va mai dura până când va încânta iar telespectatorii.

Loredana, Andra și Jukebox vor cânta la luxoasa nuntă a lui Cristian Burci din Abu Dhabi

 

Ultimele Articole